Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak taniej robić zakupy?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
W przypadku kiedy chcecie przede wszystkim robić wygodnie zakupy online i jednocześnie skutecznie przy tym oszczędzając to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić moje ostatnie odkrycie, a dokładnie chodzi mi tutaj o taką opcję jak porównywarka koszyków która daje duże możliwości i skuteczną kontrole nad koszykiem, żeby mniej wydawać i dowiedzieć się w jakim sklepie te wszystkie produkty wychodzą najtaniej. Mam nadzieję, ze też skorzystacie, aby też jak najwięcej korzyści oczywiście generowały oszczędności w portfelu
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 201
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zależy jakie zakupy, ale generalnie w internetowych sklepach warto robić zakupy.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 368
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Zgadzam się z tym, że bardzo często można zrobić udane zakupy w sklepach internetowych. Cenowo takie często właśnie taniej wychodzą. Ja już nie raz kupowałam ubrania dla siebie czy różne dodatki. Też są ciekawe sklepy z biżuterią. Właśnie się zastanawiam czy na https://bunnyblink.pl/pl/c/Bizuteria/18 nie zamówić sobie czegoś ładnego. Jest tam biżuteria ze stali chirurgicznej, a taka cenowo jest o wiele tańsza. A wybierać jest w czym. Są naszyjniki, bransoletki, kolczyki czy pierścionki, zależy co się lubi. Stal chirurgiczna jest wysokiej jakości materiałem, nawet jak ktoś ma wrażliwą skórę jest odpowiedni.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mnie denerwuje, jak czegoś nie znajdują. Od razu widać, że dostawcy nie chodzą po danym sklepie, a to błąd...
___
okulary korekcyjne męskie
Liczba postów: 118
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Często robię zakupy przez internet bo jest taniej , ostatnio zamówiłam dla mojego dziecka podręcznik Informatyka na czasie2 z tego sklepu tutaj https://www.taniaksiazka.pl/wydawnictwo/nowa-era . Książka ta zawiera wiedzę dotyczącą różnorodnych problemów algorytmicznych oraz programowania rozwiązań w języku C++.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Od siebie mogę wam bezproblemowo polecić bardzo ciekawą księgarnię internetową: https://www.taniaksiazka.pl/on-jest-dla-...25668.html gdzie znajdziecie sporo ciekawych książek i podręczników. Nie brakuje tam również ciekawych gier planszowych, czy bardzo interesujących zabawek. Jak dla mnie spoko opcja.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Warto korzystać z różnych promocji. Na przykład w Carrefour mają teraz promocję ceny niskie jak dawniej. Wszystkie szczegóły na ten temat znajdziecie na stronie https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniej.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
W Carrefour warto też sobie pobrać aplikację, bo można tam dodatkowo uzyskać rabat 10% na zakupy.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o zakupy to polecam Carrefour. Regularnie robię u nich zakupy bo można znaleźć naprawdę świetne oferty. Obecnie wiele produktów jest na promocji, w cenach aż kilkadziesiąt procent niższych od standardowych.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
(25.06.2021, 19:02)kongo napisał(a): Jeśli chodzi o zakupy to polecam Carrefour. Regularnie robię u nich zakupy bo można znaleźć naprawdę świetne oferty. Obecnie wiele produktów jest na promocji, w cenach aż kilkadziesiąt procent niższych od standardowych.
To prawda, promocję są duże. Np. jutro laleczki Hairdorables za ok. 40zł, gdzie normalnie kosztują ponad 90 zł. Warto na takie okazje polować.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: