Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Fotel do biura
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Cześć wam!
Chcę zakupić nowy fotel do biura (prowadzę własną firmę). Znalazłam ciekawy na stronie https://www.meblejana.pl/fotel-biurowy-o...l-005.html co myślicie? Opłaca się?
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wiesz co, fajne fotele biurowe widziałam nawet w IKEA w Katowicach. Może poszukaj tam?
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Jest wiele sklepów, gdzie można kupić dużo lepszy fotel do biura i to w takiej cenie. Chociażby na stronie Ergopoint.com.pl. Jest też dużo większy wybór takich akcesoriów do biura. Sprawdź sobie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Najlepiej porównać kilka ofert i wtedy dokonać wyboru. Macie przynajmniej pewność, że wybierzecie najlepszą jakość i rozsądną cenę. Z całą pewnością fotel biurowy obrotowy dostaniecie też w sklepie Edinos. To jeden z lepszych sklepów, jeżeli chodzi o wyposażenie wnętrz - domów i biur.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Jeśli podobają Ci się designerskie meble, w tym krzesła i fotele, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego https://vokato.com/. Na mnie ich asortyment zrobił ogromne wrażenie, meble są naprawdę bardzo oryginalne, wyglądają również na wyjątkowo wygodne. Teraz akurat w sklepie trwa bardzo atrakycjna, wiosenna promocja i sporo artykułów ma mocno obniżone ceny, więc tym bardziej warto się tam rozejrzeć
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Nowoczesne fotele na kółkach są bardzo praktyczne i ładne do biura. Warto przy tym zwrócić uwagę na to, czy fotel jest wygodny i dba o nasz kręgosłup. Jak dużo czasu spędzamy w biurze to jest to ważne. Też mata pod fotel na kółkach się przyda.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
14.03.2019, 10:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2022, 20:41 przez antoni21.)
Nie ma się nad czym zastanawiać.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Myślę, że warto wybrać ergonomiczny fotel wykonany z dobrego materiału. Fotel do biura https://www.bemondi.pl/blog/wybor-najbar...aje,7.html musi być stabilny, mieć wygodne siedzisko i posiadać podłokietniki. Warto dobrze przejrzeć dostępne oferty i wybrać odpowiedni fotel, bo chodzi o Twój komfort.
Liczba postów: 124
Reputacja:
0
na szczęście teraz można kupić dobre fotele, bo wybór jest duży. poszukajcie online
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości