Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak oszczędzać pieniądze?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Na pewno warto przeglądać gazetki promocyjne przed wybraniem się na zakupy. Dla przykładu taka gazetka Lewiatan - dostępna w elektronicznej formie, więc można na spokojnie w domu przejrzeć. Dzięki temu możemy zaoszczędzić, bo spisujemy sobie to co jest w promocji, a na zakupach bierzemy tylko to, co jest nam rzeczywiście potrzebne.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o zakupy spożywcze to polecam Carrefour. Zawsze mają jakieś dobre promocje. Dzięki takim promocjom możemy zaoszczędzić naprawdę sporo.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja na przykład oszczędzam jeżdżąc na wakacje last minute z Itaką.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
Ja też już teraz tylko co Carrefour po zakupy jeżdżę, jeszcze w żadnym markecie nie spotkałam się z takimi promocjami. Do tego bogaty asortyment, produkty zawsze świeże, nie muszę już nigdzie dodatkowo wchodzić.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jest wiele sposobów na to, aby oszczędzać swoje pieniądze. Na pewno warto sobie przemyśleć też jaki cel jest naszego oszczędzania? Możecie również sprawdzić sobie oszczędzanie pieniędzy kalkulator , jakby to było gdybyście tak efektywnie zaczęli odkładać pieniążki. Warto też takie rzeczy wiedzieć.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o oszczędzanie to można to zrobić jeśli chodzi o dostawy prądu czy gazu dzięki ofercie respect energy i jednocześnie zadbać o środowisko naturalne. Ich oferta na dostawy prądu opiera się w 100% na odnawialnych źródłach energii dzięki czemu niwelujesz ślad węglowy i nie niszczysz środowiska. Ich ceny za energię są dodatkowo bardzo konkurencyjne więc ze jednym razem załatwiasz dwie rzeczy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
12.07.2021, 22:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2021, 18:28 przez monka.)
Poza oszczędzaniem, warto jest zdecydować się także na inwestowanie swoich oszczędności. Aby zrobić to bezpiecznie, polecam zastanowić się nad ofertą dostępną na stronie: https://ipopematfi.pl/ . Ja na pewno wkrótce zdecyduje się na tutejsze usługi brokerskie.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Jeśli rozglądacie się za wyborem dobrej jakości produktów inwestycyjnych to myślę, że możecie zacząć próbować zakup złotych monet bulionowych, czy również sztabek które w dobrych cenach i praktycznie dostępnych od ręki możecie znaleźć w ofercie https://www.mennicaskarbowa.pl/ Udało mi się już w ten sposób ulokować cześć oszczędności i mam nadzieję, że skutecznie uda mi się uchronić przed wysoką inflacją.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 362
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Racja, ja też staram się oszczędzać i dlatego pozostałam w programie PPK, sporo mogłam już zyskać na tym w ciągu roku i na dowód mogę pokazać te https://subiektywnieofinansach.pl/wypisa...-poczekal/ wyliczenia
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Ja inwestuje pieniądze w bitcoin na bot-bitcoin. Dzięki temu nie wydaję i jeszcze zarabiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości