Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak oszczędzać pieniądze?
Na pewno warto przeglądać gazetki promocyjne przed wybraniem się na zakupy. Dla przykładu taka gazetka Lewiatan - dostępna w elektronicznej formie, więc można na spokojnie w domu przejrzeć. Dzięki temu możemy zaoszczędzić, bo spisujemy sobie to co jest w promocji, a na zakupach bierzemy tylko to, co jest nam rzeczywiście potrzebne.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli chodzi o zakupy spożywcze to polecam Carrefour. Zawsze mają jakieś dobre promocje. Dzięki takim promocjom możemy zaoszczędzić naprawdę sporo.
Odpowiedz
Ja na przykład oszczędzam jeżdżąc na wakacje last minute z Itaką.
Odpowiedz
Ja też już teraz tylko co Carrefour po zakupy jeżdżę, jeszcze w żadnym markecie nie spotkałam się z takimi promocjami. Do tego bogaty asortyment, produkty zawsze świeże, nie muszę już nigdzie dodatkowo wchodzić.
Odpowiedz
Jest wiele sposobów na to, aby oszczędzać swoje pieniądze. Na pewno warto sobie przemyśleć też jaki cel jest naszego oszczędzania? Możecie również sprawdzić sobie oszczędzanie pieniędzy kalkulator , jakby to było gdybyście tak efektywnie zaczęli odkładać pieniążki. Warto też takie rzeczy wiedzieć.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o oszczędzanie to można to zrobić jeśli chodzi o dostawy prądu czy gazu dzięki ofercie respect energy i jednocześnie zadbać o środowisko naturalne. Ich oferta na dostawy prądu opiera się w 100% na odnawialnych źródłach energii dzięki czemu niwelujesz ślad węglowy i nie niszczysz środowiska. Ich ceny za energię są dodatkowo bardzo konkurencyjne więc ze jednym razem załatwiasz dwie rzeczy.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Poza oszczędzaniem, warto jest zdecydować się także na inwestowanie swoich oszczędności. Aby zrobić to bezpiecznie, polecam zastanowić się nad ofertą dostępną na stronie: https://ipopematfi.pl/ . Ja na pewno wkrótce zdecyduje się na tutejsze usługi brokerskie.
Odpowiedz
Jeśli rozglądacie się za wyborem dobrej jakości produktów inwestycyjnych to myślę, że możecie zacząć próbować zakup złotych monet bulionowych, czy również sztabek które w dobrych cenach i praktycznie dostępnych od ręki możecie znaleźć w ofercie https://www.mennicaskarbowa.pl/ Udało mi się już w ten sposób ulokować cześć oszczędności i mam nadzieję, że skutecznie uda mi się uchronić przed wysoką inflacją.
Odpowiedz
Racja, ja też staram się oszczędzać i dlatego pozostałam w programie PPK, sporo mogłam już zyskać na tym w ciągu roku i na dowód mogę pokazać te https://subiektywnieofinansach.pl/wypisa...-poczekal/ wyliczenia Uśmiech
Odpowiedz
Ja inwestuje pieniądze w bitcoin na bot-bitcoin. Dzięki temu nie wydaję i jeszcze zarabiam Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama