Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kancelaria
Cześć wszystkim. W najbliższym czasie czeka mnie rozwód i poszukuje kancelarii na terenie Krakowa. Słyszałam dobre opinie o kancelarii Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Znacie tę kancelarię? Polecacie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Współczuję i życzę powodzenia! Sama jestem po rozwodzie, korzystałam z usług kancelarii adwokackiej i adwokata Katarzyny Bachledy – Kominek https://kancelaria-bachleda-kominek.pl/kontakt/ w Zakopanem. U mnie sytuacja z byłym byłam bardzo napięta. W sądzie była prawdziwa walka, ale pani adwokat nie dawała za wygraną i chwała jej za to. Świetnie się spisała, dzięki niej dość szybko doszło do rozwodu, no i otrzymała pełną opiekę nad dziećmi, polecam.
Odpowiedz
Zawsze lepiej i tak pewniej jak ma się pomoc adwokata. Też z takiej pomocy korzystałam, tyle że w Szczecinie. Do Łukasza Węgłowskiego trafiłam z polecenia koleżanki z pracy. To co o nim mówiła to wszystko się sprawdziło. Profesjonalny, sympatyczny, zaangażowany w to co robi i taki kontaktowy. Miałam w nim bardzo duże wsparcie w tym trudnym dla mnie czasie.
Odpowiedz
Szkoda , że nie w Trójmieście bo tylko mec. Mindykowski ma ogromne sukcesy, wiedze i doświadczenie w sprawach rozwodowych, ustaleniu ojcostwa czy alimentacyjnych, rodzinnych i związanych z podziałem majątku po rozwodzie.
Odpowiedz
Wydaje mi sie, ze kancelaria http://www.paulewicz.pl/ jest warta uwagi. Dobrze cenowo to wyglada no i sporo osob poleca.
Odpowiedz
Mnie była potrzebna obsługa prawna we Wrocławiu. Na szczęście kolega polecił mi sprawdzoną kancelarię Krzysztoporski. Okazało się, że moje problemy nie są tak poważne jak myślałem i jest sposób na uniknięcie poważnych konsekwencji. Sam nigdy bym do tego nie doszedł.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Nie jest to łatwa sprawa, sama ostatnio w podobnej się znalazłam. W moim przypadku z mężem kupiliśmy wspólny samochód, który docelowo miał być na potrzeby służbowe. Wziął pożyczkę od moich rodziców i nie wiedziałam jak to rozwiązać. Na szczęście znalazłam Porady prawne online
dzięki którym zaoszczędziłam naprawdę sporo nerwów i czasu. Dzięki cennym wskazówkom mogłam zakończyć sprawę i w zgodzie rozejść się z mężem.
Odpowiedz
Kancelaria adwokacka https://www.adwokatpatora.pl oferuje każdemu reprezentacja w sprawach cywilnych i rodzinnych, zarówno po stronie powodowej, jak i pozwanej, obronę oskarżonych i reprezentowanie pokrzywdzonych w sprawach karnych, w tym także na etapie postępowania przygotowawczego i również reprezentacje osób przed organami administracji publicznej, samorządowymi i rządowymi, a także sądami administracyjnymi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama