Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plecak na co dzień?
Jaki plecak na co dzień polecacie kupić?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Generalnie to teraz masz szeroki wybór plecaków różnego rodzaju, więc na pewno coś znajdziesz. Wiele też zależ od Twojego budżetu?
Odpowiedz
To ma być plecak na uczelnie, więc nie chcę za niego jakość super przepłacać. Myślę, że tak max 100zł mogłabym na niego wydać.
Odpowiedz
To zerknij sobie w takim razie do http://skuler.pl/ Bardzo fajny, pojemny i w stonowanych kolorach - sprawdzi się zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn.
Odpowiedz
Jeśli szukasz dla siebie jakiegoś fajnego plecaka "na co dzień", to sądzę, że tutaj coś dla siebie znajdziesz Uśmiech Jak widać sklep ten oferuje naprawdę całkiem spory wybór takich plecaków po atrakcyjnych, niewygórowanych cenach Uśmiech
Odpowiedz
Plecak powinien być pojemny, ale też wygodny i dopasowany do pleców. Powinien też posiadać wiele kieszeni, żeby można go było zabrać na wyprawę do lasu czy do szkoły. Polecam ten sklep https://panpablo.pl/pol_m_Dziecko_Plecaki-1547.html . Wybór jest spory, a jakość plecaków jest dobra. Znajdziecie tam rózne marki i rodzaje. Sprawdźcie ich sami.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeżeli rzeczywiście szukasz fajnego plecaka dla swojego dziecka, to zajrzyj do oferty online, bo są tam dobre ceny, spory wybór rozwiązań, ktore napewno spodobaja się dziecku. Mnie ogólnie interesuje mały plecak dla dziewczynki , bo nic większego na razie nie potrzebujemy.
Odpowiedz
Szczerze mówiąc to bodajże na stronie http://www.strefabezpiecznegorodzica.pl/ czytałem artykuł na temat podręczników oraz ich ilości czy plecaki naszych dzieci nie są za ciężkie. Pandemia pokazała, że można uczyć się zdalnie bez konieczności noszenia tylu książek na raz. Myślicie, że z biegiem czasu wszystkie materiały edukacyjne będą dostępne w formie cyfrowej?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama