Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki transport?
Moja firma poszerza swoją działalność o kontrahentów na dalekim wschodzie, dlatego poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy spedycyjnej. Czy byście byli w stanie kogoś zarekomendować z własnego doświadczenia? Kilka propozycji współpracy już przeanalizowałam, jednak to nie było to czego chciałam
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak potrzebujesz wsparcia w zakresie usług transportowych to polecam skorzystać z oferty 3Cargo. Dzięki nim masz pewność że transport zostanie należycie wykonany i wszystko dotrze na czas i miejsce. Przyznam, że transport rumunia to ciekawa propozycja, jeśli ma się właśnie sprawdzoną firmę.
Odpowiedz
To zależy co wolicie
Odpowiedz
Mnie akurat najbardziej interesuje transport morski dlatego sprawdzam poradniki https://pfc24.pl/jakie-uslugi-obejmuje-fracht-morski/ bo chcę się dokształcić. Wiem, że to pomoże mi w wyborze firmy, a zależy mi na kimś, kto świadczy usługi na najwyższym poziomie
Odpowiedz
Jeśli chodzi, o wynajem transportu chłodniczego, polecam zajrzeć tutaj i zapoznać się z ofertą strony https://pks-sa.com/oferta/transport-chlodniczy.html . Moim zdaniem warto w takim przypadku zaufać profesjonalistą i wynająć godną zaufania firmę. Osobiście niejednokrotnie korzystałam z ich usług i zawsze byłam zadowolona, dlatego teraz z czystym sumieniem mogę ich polecić.
Odpowiedz
Prom Gdynia – Karlskrona to jedno z niewielu regularnych połączeń promowych między Trójmiastem a południowym wybrzeżem Szwecji. Za organizację przeprawy odpowiada armator Stena Line, który oferuje komfortowe i bezpieczne przejazdy na pokładzie swoich statków. Dzięki portalowi https://promy24.com/pl/kierunki/prom-gdy...krona.html możesz łatwo i szybko zarezerwować miejsce na promie dla Twojego pojazdu ciężarowego lub dostawczego.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama