Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
firma spedycyjna
Witajcie. Moja działalność gospodarcza się rozwija i chciałabym ją rozszerzyć poza granice kraju i potrzebuję dobrej firmy spedytorskiej. są wśród Was osoby biegłe w tym temacie i mogłyby mi kogoś polecić? Zależy mi na sprawdzonej firmie transportowej oferującej dobre ceny
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A o jaki kraj konkretnie pytasz? Potrzebujesz transportu z Chin do Polski? Jeśli tak to sprawdź ofertę tej firmy https://opensped.pl/ . Osobiście wiele pozytywnych opinii słyszałam. Firma oferuje transport różnymi drogami, zarówno morską, jak i drogową, kolejową czy lotniczą
Odpowiedz
Ja specjalizuję się w przewożeniu ludzi. Za sprawą HitBus https://zabudowabusa-hitbus.pl/zabudowy-osobowe/ możliwe stało się przerobienie mojego starego busa na pojazd transportowy. Oferują wysokiej klasy przeróbkę i zabudowy osobowe do pojazdów, przez co auto zaczyna się nadawać do takiego transportu. Myślę, że i Waszym wymogom mogłoby to faktycznie sprostać! Dla mnie to w pełni rozsądny wybór.
Odpowiedz
Ile kosztują takie usługi?
Odpowiedz
No obecnie przejazdy przez autostrady wyglądają zupełnie inaczej, na tzw. "bramkach", gdzie pobierane są opłaty. Potrzebna jest aplikacja, w której dokonano już opłaty za przejazd. Jeśli ktoś na co dzień pokonuje wiele kilometrów i pracuje między innymi w transporcie, to myślę, że warto zainteresować się ofertą https://e-tollgps.pl/ . Są to urządzenia, które umożliwią przejazd, ale też dodatkowo można monitorować pojazdy i skorzystać z ulgi podatkowej do 500zł. Szczegóły sprawdzajcie na stronie i korzystajcie, jeśli tylko będzie możliwość.
Odpowiedz
Grunt to zorientować się, co faktycznie można zdziałać w ramach doboru odpowiednich rozwiązań do własnej firmy. Myślę, że wybór jest całkiem spory, więc warto sobie to odpowiednio przeanalizować. W przypadku spedycji teraz już chyba standardem jest monitoring gps. Dowiadywałem się na temat tego, w jaki sposób wykorzystać można systemy takie jak Geonavi i zaciekawiło mnie to, że można z nich korzystać nawet bez podpisywania umowy. Macie może jakieś informacje na temat przydatności tego typu narzędzi?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama