Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Drzwi do domu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
26.04.2022, 15:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2022, 15:16 przez marek697.)
Cześć,
Zmieniam mieszkanie i muszę wymienić w nim drzwi. Ostatnio natknąłem się na drzwi bulaj i bardzo mi się spodobały. Dostępne są one na tej stronie https://homedoors.eu/. Czy ktoś z niej kiedyś korzystał i może mnie zapewnić, że jest ona w porządku?
Pozdrawiam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie kojarzę tych drzwi. My niedawno wymienialiśmy drzwi u moich rodziców i wybraliśmy model Passive 75 z firmy KMT. Dom jest niedawno ocieplony i zależało nam by drzwi także dobrze zabezpieczały przed "ucieczką" ciepła. W dodatku drzwi spełniaja warunki rządowego programu Czyste Powietrze, więc można się ubiegać o zwrot do 60% ceny drzwi). Drzwi bardzo ładne, mama zadowolona, bo dobrała kolor idealnie pod kolor okien.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Powiem szczerze, że aktualnie zastanawiam się nad tym, jakie drzwi wejściowe do domu wybrać. Na stronie http://www.4biznes.pl/drzwi-wejsciowe-do...czedzanie/ można znaleźć informacje o tym, w jaki sposób zainwestować w drzwi z termoizolacją.
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Moim zdaniem warto zdecydować się na drzwi drewniane  Polecam producenta Kris Drzwi, sama też korzystałam z ich usług w ubiegłym roku. Super jest to, ze realizują tu zamówienia indywidualne, wszystko jest robione pod konkretny wymiar ( nawet ten najbardziej nietypowy). Solidna jakość wykonania, przystępna cena, terminowa dostawa i szybki montaż.
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o nowoczesne, dobrze wykonane i jednocześnie funkcjonalne propozycje w zakresie stolarki drzwiowej to koniecznie zapoznajcie się z ofertą przygotowaną przez Door Galant, gdzie będziecie mogli znaleźć drzwi na stare futryny w bardzo dobrej jakości wykonania. Tym bardziej, że dopasowują drzwi bez konieczności demontażu, wyrywania i kucia ścian. To po prostu dużo lepsza opcja, no i już od razu nie trzeba robić pełnego remontu po ich wymianie w swoim domu.
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
A co sądzicie o tych drzwiach antywłamaniowych https://bianex.pl/drzwi-antywlamaniowe/ ? Zastanawiam się nad zakupem którychś z nich
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
A co powiecie na temat oferty https://www.creadoor.pl/drzwi-ukryte/ myślicie, że cena idzie w parze z jakością i można zamawiać u nich tego typu drzwi?
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W jakim sklepi zamawialiście drzwi do Waszych wnętrz? Co możecie mi polecić?
lek na potencję bez recepty
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
ja kupowałam niedawno drzwi zewnętrzne do domu. Zdecydowałam się na stalowe z KMT. Mają spory wybór drzwi - modele i kolory, można dobrać bez problemu. Cenowo też równie. Mam model Supertherm 90. Drzwi bardzo dobrze izolują ciepło - energooszczędność na wysokim poziomie
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
W mojej opinii warto skontaktować sie tutaj z firmą Drawex, która jest z Gdańska z szerokim wyborem modeli i też producentów w ofercie. Na pewno pomogą w znalezieniu idealnych drzwi pod konkretne potrzeby i oczywiście z dokładnymi pomiarami, aby po zamówieniu nie było problemów z jakimiś niedociągnięciami, czy złymi pomiarami. Koniecznie dajcie znać jak wyszło oraz jakie kroki ostatecznie podjęliście dla swojego domu (no i w jakim budżecie się zmieściliście)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości