Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
jakie jest wasze hobby
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Ja już jako dziecko bardzo lubiłam konie, więc nie jest żadnym zaskoczeniem, że moim hobby obecnie jest jeździectwo  Nie wyobrażam sobie z tego zrezygnować  Kiedy tylko jest okazja i mam trochę oszczędności, kupuję różne akcesoria. Ostatnio na przykład zamówiłam nowy czaprak dla konia na stronie internetowej https://www.equishop.com/pl/35-czaprak-d...oni-potnik. Ogólnie w tym sklepie mają bardzo szeroki wybór takich akcesoriów, a ceny są tam dość konkurencyjne
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Moje hobby to może nietypowa sprawa, jeżdżę konno, od kliku już lat. Jak ktoś z was też chce zacząć to polecam ren https://www.equishop.com/pl/ sklep do zakupu akcesoriów, ubrań i sprzętu do jazdy. Zobaczcie jak duży wybór tam mają.
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja najbardziej relaksuję się podczas czytania książek. Muszę przyznać, że moja znajoma poleciła mi ostatnio świetne miejsce na zakupy online. Polecam wam zajrzeć pod ten link https://www.taniaksiazka.pl/tanie-podreczniki-szkolne-na-rok-2021-2022-ksiegarnia-internetowa-a-562.html?cmp=redirect&cmp=redirect . Na pewno znajdziecie tam coś ciekawego, więc jeśli lubicie czytać, to tym bardziej wam polecam.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja również uwielbiam czytać. Ostatnio wymieram książki kryminalne.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Ja uwielbiam podróże, ostatnio byłam w Turcji z biurem Itaka.
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Ja bardzo chętnie w wolnym czasie czytam różnego rodzaju informacje i jestem również zdania, że bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć gdzie można na nie natrafić. Od razu chciałbym zachęcić każdego do zapoznania się z wpisem https://turbotlumaczenia.pl/blog/gdzie-p...nternecie/ ponieważ to właśnie w nim fajnie określono to gdzie można poznać nowych ludzi w Internecie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Najbardziej interesuję się sztuką, zwłaszcza współczesną. Myślę, że jest to bardzo ciekawy temat. Zastanawiam się, czy nie zainwestować we współczesne dzieło sztuki Mógłby to być naprawdę świetny zakup. Może macie swoich ulubionych artystów? Na czyje prace Waszym zdaniem warto zwrócić uwagę.
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o mnie to sporo podrózuje, sprawia mi to ogromną radość.
aparaty ekg ceny
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Ja bardzo dużo podróżuję z biurem Itaka. To świetna firma, w dodatku mają 33 lata działalności na rynku i widać to podczas podróży, to ogromne doświadczenie. W dodatku dowiedziałam się ostatnio, że są liderem rankingu Touroperatorzy 2021. Zwiedziłam dzięki nim bardzo dużą część świata.
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
Ja dużo podróżuję. W tym roku zdecydowałam się na wyjazd z Itaką i lecę na Malediwy, bo mają bezpośredni lot Dreamlinerem z Warszawy.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: