Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Klucze
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 176
Reputacja:
0
Cześć, ostatnio niefortunnie zgubiłem klucz do drzwi od mojego domu. Pilnie poszukuję miejsca, gdzie odbywa się [url=panrobotka.wroclaw.pl]dorabianie kluczy wrocław centrum[/url Zależy mi na czasie, czekam na wasze propozycje miejsc.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 697
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
jakiś czas temu zgubiłam klucze do domu i musiałam na szybko je dorobić ( w grę wchodziło też wtedy awaryjne otwieranie zamku w drzwiach). szukając ślusarza w Krakowie trafiłam na wzmiankę o firmie https://zamki.sos.pl/. Szeroka oferta, rozsądne ceny, terminowa realizacja zleceń.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Cześć, gdzie dorabiacie klucze w Olsztynie? Muszę dorobić kilka par i chciałbym, żeby wyszło to względnie tanio. Kolega polecił mi ten zakład https://www.klucze-kubis.pl , kojarzycie to miejsce? Podobno mają tam całkiem dobre ceny i bardzo szybko realizują zamówienia.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A wiecie może u kogo jest możliwe dorabianie starych kluczy ? Pytam, ponieważ właśnie szukam kogoś dobrego, kto może mi wyrobić dodatkowe klucze, bo mam tylko jedne i jeszcze w dodatku w strasznym stanie. Obawiam się, że za chwilę coś mi się ułamie lub uszczerbi i będzie zonk - nie dostanę się do swojego domu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości