Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakie studia?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zanim będe wybierać uczelnię to musze zdać maturę. Strasznie boję się egzaminu z języka angielskiego. Na szczeście mama znalazla taką ofertę tu https://www.taniaksiazka.pl/matura-jezyk...13391.html Są tu podręczniki które pozwolą na przygotowanie się do tego egzaminu. Ja wybrałam Zeszyt do ćwiczeń i Repetytorium maturalne z języka angielskiego.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Uczelnia AEH z Warszawy ma fajną ofertę, a nauka nie kosztuje wiele - polecam
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
zosia898 Też tam studiuję i potwierdzam. Co do kierunków - jest w czym wybierać, a sama uczelnia ma super wykładowców i jest naprawdę dobrze wyposażona.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,099
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Wybór studiów to nie jest łatwa sprawa bo rynek ma bogatą ofertę ale jeśli szukasz ciekawych kierunków z możliwością studiowania zaocznie to postaw na https://ultswiecie.edu.pl/studia-online/ Część zajęć masz w formie online a reszta w formie zjazdów weekendowych. Jak interesuje cię kierunek filologia angielska, niemiecka czy rosyjska to tylko u nich. Na pewno nie zawiedziesz się na jakości ich usług oraz cenach.
Liczba postów: 60
Reputacja:
0
Karkonoska Państwowa Szkoła Wyższa KPSW http://kpswjg.pl/pl/o-uczelni dysponuje tak atrakcyjną ofertą, że nasze dziecko nie mogło obok tego przejść obojętnie. Wybór studiów na wydziale nauk humanistycznych w pełni pokrywał się z zainteresowaniami córki i karierą marzeń. Wybrała kierunek dziennikarstwo i komunikacja społeczna. Jest to nowy i dynamiczne rozwijajacy się kierunek, będący wypadową wielu dyscyplin, skupiający w sobie zagadnienia zarówno z zakresu nauk społecznych jak i humanistycznych. Łączy zarówno teorię, jak i praktykę. Córka po ukończeniu studiów zamierza rozpocząć karierę w branży medialnej a po studiach z pewnością będzie jej łatwiej zrealizować te marzenie.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,158
Liczba wątków: 111
Reputacja:
0
Nie jest łatwo komuś poradzić jakie studia ma wybrać. Wszystko tak naprawdę zależy od tego co chce w życiu robić. Jeśli ktoś myśli o kierunku inżynieryjnym to wtedy warto rozważyć np. budownictwo https://wseiz.pl/uczelnia/wydzial-archit...i-stopnia/ . Aktualnie specjalistów tego typu brakuje na rynku pracy
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Cześć. Stoję przed poważnym wyborem i być może znajdę tutaj odpowiedź na swoje pytanie. Rozważam przebranżowienie się na szeroko pojęte stanowiska UX-owe. Zastanawiam się, czy są tego typu studnia, czy lepiej postawić na bootcamp, który oferują firmy. Na stronie: https://uxupgrade.pl/podyplomowka-czy-bootcamp zapoznałam się z artykułem i wydaje mi się, że szkolenie kilkumiesięczne byłoby dla mnie lepszym rozwiązaniem, zwłaszcza że po roku mogłabym liczyć już na pracę. Znajomy właśnie postanowił ukończyć kursy SEO i podjąć pracę w tej branży, a wcześniej nie był w ogóle związany z marketingiem, także dostrzegam możliwości również dla siebie.
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Uważam, że każdy powinien wybrać przedmiot, który go interesuje. Ja w przyszłym roku wybiorę Zarządzanie Kryzysowe. Moim zdaniem ten kierunek studiów zagwarantuje mi w przyszłości dobrą pracę. Szczególnie biorąc pod uwagę obecną sytuację w Polsce i na świecie. Widzę w internecie wiele ofert i wiele firm szuka kogoś do bezpieczeństwa danych i podobnych stanowisk.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Jakie obecnie są najlepsze kierunki dla studiowania?
Liczba postów: 322
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Studia nie są obowiązkowe, jeśli nie wie sie na jakie iść to odpowiedź jest prosta. Na żadne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości