Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dziewczyny jestem samotną matką i z wieloma problemami muszę radzić sobie sama. Może któraś z was ma zamiast fotelika dla dziecka w aucie takie urządzenie smart kid belt Jakie macie o nim opinie i czy na pewno 6 letnie dziecko mi się z tego samo nie wypnie? Syn to taki kręciołek i bardzo boję się o jego bezpieczeństwo.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Najgorzej jest podczas długich podróży, dzieci strasznie się nudzą. Trzeba im znaleźć jakąś rozrywkę, może jakieś fajne zabawki kupić specjalnie do auta? Zobaczcie sobie tu propozycje od sklepu internetowego https://haribi.pl Mają tu wiele fajnych inspiracji na zabawki dla dzieci
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
sa spoko, my tez mamy, maja odpiwiednie certyfikaty, testy, mozna uzywac
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Przede wszystkim bezpieczeństwo podczas podróży to podstawa. Dlatego trzeba kupić dobry fotelik samochodowy link do oferty bez tego to ja w ogóle z domu się nie ruszałabym. Jest wiele sklepów, które oferują naprawdę dobre foteliki i to w przystępnych cenach warto się z nimi zapoznać.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Nie mam takiego fotelika w aucie . Jestem zwolenniczką innych , za to u nas w samochodzie można znaleźć tysiące poduszek które kupiłam w sklepie https://sklep.selene.pl/produkty/poduszki,2,5658 oraz przeróżne zabawki dziecięce, dzieciaki kochają jeździć autem i nigdy się nie nudzą jako samotna matka musisz wiedzieć że masz ciężkie życie , ale pamiętaj że to wszystko się zwróci , warto być dobrą matko dla swoich dzieci ! a co do tego sklepu i poduszek powiem wam że znalazłem tam fajne materace dla dzieci więc. Rozejrzyj się i może sama sobie tam coś kupisz
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Nie nie wypnie sie, są odpowiednie zabezpieczenia  pasy są regulowane do wysokosci i wielkosci dziecka, sa bezpieczne i maja potrzebne certyfikaty
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Fotelik jest bardzo ważny bez dwóch zdań. Pod koniec dnia warto zainwestować, żeby zapewnić dziecku maksimum bezpieczeństwa. Tu znalazłem jeszcze fajny artykuł ze sposobami jak przygotować dzieciaki do jazdy aby w razie czego zminimalizować zagrożenia: https://www.auto-motor-i-sport.pl/porady...ac,37292,1
Pozdrawiam
Liczba postów: 185
Reputacja:
0
Jakoś nie jestem przekonana do tego rozwiązania. Zdecydowanie wolę korzystać z tradycyjnego fotelika.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Z tego wątku to ja się za dużo nie dowiedziałem.Myślałem że dowiem się o wiele więcej.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 12
Reputacja:
1
13.07.2019, 10:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2019, 10:31 przez domi78.)
Do bezpiecznego przewozu niezbędny jest porządny fotelik wykonany z dobrej jakości materiałów, który nie będzie nam utrudniał przewozu, ani też w razie wypadku ochroni malucha. Na ceneo znajdziecie foteliki https://www.ceneo.pl/Foteliki_samochodow...-36_kg.htm Fajne ceny, porządne produkty, ot co.
|