Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Pielegnacja zwierzaka
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad odpowiednią pielegnacją zwierzków. Jakie preparaty stosujecie ? Co jest najlepsze? Czytałam trochę tutaj http://zdrowyfutrzak.pl/pl/pielegnacja/ o środkach do pielegancji ale może podpowiecie mi co jest najlepsze.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja po środki do pielęgnacji zwierzaka poszłam się skonsultować z weterynarzem... To on polecił mi jakie środki stosować.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
My mamy teraz ten bursztynowy szampon z https://selectahtc.com.pl/ nie dosc, ze sa eko, to jeszcze maja naprawde super opakowania  elegancko sie prezentuja a do tego naprawde mega fajne jest to, ze firma dba o ekologie
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o zwierzakach domowych mowa, to chciałam Was zapytać, co robicie z Waszymi pieskami, kiedy jedziecie gdzieś na wakacje? Jak wiadomo czworonoga nie wszędzie można ze sobą zabrać... My w takiej sytuacji zostawiamy naszego pieska w specjalnym hotelu dla psów. Nazywa się " U Zoopsychologa" i znajduje się w Maryninie pod Warszawą. Piesek ma tam zawsze zapewnioną fachową opiekę i bardzo dobre warunki  Tak więc polecam
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
Każdy zwierzak wymaga odpowiedniej karmy i środków pielęgnacyjnych no i dużo dużo miłości  Jeśli będziecie szukać karmy oraz akcesoriów zerknijcie na ofertę jak ma internetowy sklep zoologiczny animalia. U nich możecie zamówić wszystko co niezbędne do prawidłowej pielęgnacji każdego czworonoga. Zamówienia realizują szybko - paczki wysyłane sa przesyłka kurierską.
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o pielęgnację zwierzak to spory asortyment zarówno kosmetyków, jak i różnych innych akcesoriów znajdziesz na https://babuzoo.pl/  Sama niedawno kupiłam tam produkty dla swojego psa do pielęgnacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości