Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Agecnja pracy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 657
Liczba wątków: 310
Reputacja:
0
Potrzebuje pomocy w znalezieniu kilkunastu pracowników na budowę. Szukam kogoś ze Wschodu, Ukraina, może gdzieś z Azji? Jesteście w stanie coś poradzić? Gdzie ewentualnie pod tym kątem można szukać jakieś pomocy i znaleźć kogoś kto będzie w stanie cos pod tym kątem poradzić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Agencja WorkSol ogłasza się jako pośrednik z pracownikami z dalekiego Wschodu więc ewentualnie u nich na stronie masz formularz - worksol.pl. Można się też kontaktować to więcej się będziesz w stanie dowiedzieć jak to w praktyce wygląda.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Skoro już mowa o zatrudnieniu, to myślę, że wiele osób będzie wybierało teraz zatrudnienie w IT. Firmą, która oferuje nowoczesne technologie, pracę w najlepszym zespole, elastyczność, doświadczenie i wyższe zarobki jest https://itds.pl/pl/praca/ . Tam bezpośrednio na stronie możecie aplikować.
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tylko że dzisiaj jest o tyle prościej, że faktycznie można w prosty sposób zorientować się, co realnie mogłoby być dla Was najkorzystniejszym wyborem w ramach eksponowania Waszych ogłoszeń o pracę. Mam wrażenie, że dzisiaj większość ludzi szuka ofert online. Na stronie https://fachpraca.pl/dla-firm/ czytałem o tym, w jaki sposób agencje pracy mogą wykorzystywać specjalne portale w celu poszukiwania pracowników.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: