Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak ściągnąć izolację z kabli?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
No właśnie panowie, wiecie jak skutecznie pozbyć się izolacji z kabli nie uszkadzając ich przy tym? ja się dowiedziałam tutaj że są do tego specjalne urządzenia i próby wykonania tego zwykłym nożem są daremne i zwyczajnie niebezpieczne. Chociaż wiadomo bez odpowiednich kwalifikacji za takie coś nie warto się brać a szczególnie jeśli jest to kabel pod napięciem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
31.08.2020, 11:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2020, 11:31 przez marszewczak.77.)
Taśmy poliestrowe to idealne rozwiązanie do wiązania sprasowanych materiałów. Bez trudu można związać folie albo tekstylie. Taka taśma jest wytrzymała i pewna.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Sam jestem ciekaw, jak to zrobić
___
hurtownia hydrauliczna częstochowa
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,415
Reputacja:
0
Robię różne rzeczy w domu, ale za elektrykę wolę się nie brać. To już pilnuje mój mąż, aczkolwiek nie zabiera się za coś, do czego brak mu uprawnień. Mamy też znajomego elektryka w razie jakby była potrzeba. To on dał nam namiar na sklep elektryczny https://alfaelektro.pl/ w którym dosłownie wszystko można dostać, i to w dobrej cenie.
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jak często robicie zakupy w sklepach internetowych? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego, w którym znajdziecie m.in. przewody do lutowania , przewody elektryczne, kable oraz druty dla elektroniki. Co sądzicie o ofercie?
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o kablach mowa, to gdzie takie elementy instalacji elektrycznej zamawiacie? Ja ostatnio trafiłam na ofertę sklepu https://sklep.instalator.sosnowiec.pl/, gdzie jak widać można kupić nie tylko kable i przewody, ale również inne artykuły elektryczne. Może ktoś z Was miał z tym sklepem już wcześniej do czynienia?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Co do kabli, to właśnie jestem po lekturze tego artykułu: https://foto-raj.pl/a,xkxl na temat kabli OTG. Szczerze mówiąc, to nie wiedziałam że ich zastosowanie jest tak różnorodne. Najlepiej będzie, jeżeli sami się o tym przekonacie.
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeśli jesteśmy w temacie elektroniki to co wiecie na temat obwodów drukowanych? Na stronie https://tspcb.pl/blog/technologia/obwod-...lektronice znalazłem informacje na temat takich płytek i przyznaję, że nie miałem pojęcia jakie znaczenie ma ten niewielki element dla całego układu elektronicznego. Z ciekawostek można sprawdzić, że pierwsze obwody PCB powstały w Stanach Zjednoczonych.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości