Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kosa i prace ogrodowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
jesien zbliza sie malymi krokami, chcialem zrobic porzadki w ogrodzie, pokosic trawe, ale padla mi kosa. jaka mozecie polecic mi na juz kose akumulatorowa? z mojej ostatniej jestem srednio zadowolony, dlatego poczytam wasze opinie o waszych modelach. i oczywisce jeszcze jedno wazne pytanie, gdzie je kupiliscie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Moj znajomy zamawial teraz spalinowke i części do kos spalinowych online u producenta. Moze przejrzyj sobie ich oferte - maja tez inne elektronarzedzia wsrod asortymentu
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 709
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Zgadzam się, narzędzia akumulatorowe są bardzo wygodne w użytkowaniu, nie trzeba się martwić o kable i przedłużacze ani o mieszanie benzyny i oleju, do czego osobiście nie mam nerwów ani zdolności  Tylko najlepiej stawiać na produkty renomowanych firm, dzięki temu będzie możliwe korzystanie z jednego akumulatora na różnych urządzeniach. Tak jest na przykład w przypadku pilarek Stihl i innych narzędzi. Tutaj https://e-pila.com/15-pilarki-akumulatorowe można się zapoznać z modelami.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,179
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Moim zdaniem, jeśli planujecie zakup porządnych frezarek i innych elektronarzędzi, warto skontaktować się ze specjalistami. Sklep https://msv24.pl/ wydaje się mieć interesujący wybór, więc może warto podjąć rozmowę z nimi. Kto wie, może znajdziecie coś, co przypadnie wam do gustu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości