Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sklep internetowy od zera – na jakie kwestie warto zwrócić uwagę
Coraz częściej moi bliscy stawiają mi pytanie – jak to osiągasz, że stać mnie na wyprawy, dogodne życie. A moją reakcją jest to, że mam sklep online – nie byle jaki sklep internetowy, bo oferujący artykuły dla psów i kotków. Kosztowało mnie to trochę wysiłku, lecz z radością mogę powiedzieć, iż mój sklep jest na właściwej ścieżce, a moi klienci są usatysfakcjonowani – z konkurencyjnych kosztów i znakomitej jakości serwisu. A teraz najważniejsze – jak mi się to udało. Pomysł na sklep przyniosło mi życie – osoby traktują swoje pupile jak domowników, coraz bardziej ich rozpieszczając, co przekłada się na coraz większe i regularniejsze zakupy. Ale sam pomysł to za mało, dlatego drugą częścią mojego sukcesu jest Shopelo. Shopelo to unikatowa aplikacja do prowadzenia sklepów online (nie mylić ze stroną Shoper), który w pierwszej kolejności jest polskim systemem. Nie dość, że rozwijany jest w Polsce, to dodatkowo oferowana jest polskojęzyczna asysta techniczna, co w prowadzeniu sklepu jest kluczowe, bo kłopot w każdej okazji może się zdarzyć. Co kluczowe – Shopelo jest bardzo prosty w uruchomieniu – sklep można założyć nawet w jeden dzień i posiada szeroką ilość integracji m.in. z Allegro, InPost, DPD czy DHL. Dostępne integracje z dystrybutorami i systemami do generowania faktur, dowodów zakupu i faktur KSeF daje możliwość mi na zarządzanie biznesem, a nie ciągłe zmaganie się aby system funkcjonował tak jak powinien. Dzięki rozbudowanym kanałom transakcji moi klienci mogą zapłacić wieloma formami, takimi jak BLIK, karta czy szybki przelew bankowy. Nie obawiam się o uaktualnienia w tym o Omnibus i RODO oraz o to, aby mój sklep był zgodny z regulacjami, gdyż o całość dba system Shopelo.

Wygodny Panel Administracyjny do kontroli sklepem i rozbudowane opcje konfiguracji dają możliwość mi na przygotowywanie profesjonalnych akcji promocyjnych i tworzenia kodów zniżkowych dla moich klientów. W końcu – zachowanie klienta jest tańsze niż zdobywanie nowego.

Jak dla mnie – Shopelo jest doskonałym wyborem jeśli chodzi o opłacalność. Osobiście rekomenduję platformę jako opcję na własny sklep.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Sklep internetowy od zera – na jakie kwestie warto zwrócić uwagę - przez Filip23 - 34 minut(y) temu

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.