29.05.2020, 20:43
Interesują mnie wyłącznie marki polskie. Teraz kiedy gospodarka jest w totalnym dołku należy ją wspierać. Nie tylko kupuję polskie kosmetyki, ale również produkty żywnościowe oraz wszystko, co jest mi potrzebne do życia. Jeśli chodzi o kosmetyki, to najbardziej przypadła mi do gustu marka Dermika https://dermika.pl/ . Ma wiele linii kosmetycznych, dla każdej grupy wiekowej, dla każdej cery. Kremy zaczęłam kupować po rekomendacji mojej mamy, która korzystała z ich dobrodziejstwa od około dwóch lat. Obserwowałam, jak zmienia się na lepsze jej cera. Nie mogłam sobie odmówić takiej fantastycznej poprawy. Korzystam z kremów linii Gold 24K Total Benefit. To intensywna kuracja odmładzająca z technologią kompleksowej odnowy, wzbogaconą o czyste 24 karatowe złoto. Myślę, że już w pierwszych tygodniach zauważycie duże pozytywne zmiany. Kremy warte swojej ceny i nie takie znowu drogie. Będziecie zadowolone,jestem o tym przekonana. Ciekawe, że sama na tę markę wcześniej nie trafiłam. Nie wiem, gdzie ja miałam oczy.