Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obniżenie raty kredytu
Rząd obiecał obniżenie stóp procentowych i raczej banki nie miały wyjścia i musiały to zrobić. Wydaje mi się, że kredyty gotówkowe są teraz tańsze, zresztą zobaczcie tutaj https://www.santanderconsumer.pl/kredyty...owy,5.html Mistrzowski kredyt gotówkowy w Santander Consumer Bank nie należy do drogich. Dodatkowo możecie być pewni, że jego załatwienie jest teraz dużo wygodniejsze. Nie wiem, czy to z powodu koronawirusa, czy wcześniej, ale można ten kredyt załatwić na dwa sposoby. Pierwszy to tradycyjnie w oddziale banku, no ale tutaj narażamy się na możliwość zarażenia Covid-19, wychodząc z domu, co przy 900 zarażeniach dziennie myślę, że jest zbędne. Drugi sposób, idealny w tych czasach pandemii, to załatwianie kredytu bez wychodzenia z domu. Wszystko z bankiem załatwiamy online, składanie wniosku, podpisywanie umowy, a pieniądze trafiają na nasze konto. Wydaje mi się, że to dużo lepszy sposób. Oczywiście wybór należy do Was. Dodatkowo można się ubezpieczyć na życie albo skorzystać z pakietu "Pomoc na zawołanie".
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Obniżenie raty kredytu - przez dominho555 - 04.06.2020, 10:29
RE: Obniżenie raty kredytu - przez Luśka - 16.06.2020, 17:22
RE: Obniżenie raty kredytu - przez mpire - 21.06.2020, 21:42
RE: Obniżenie raty kredytu - przez kontroler - 23.08.2020, 12:32
RE: Obniżenie raty kredytu - przez strits - 25.08.2020, 20:47
RE: Obniżenie raty kredytu - przez Alicja88 - 28.08.2020, 14:16
RE: Obniżenie raty kredytu - przez bohunn - 21.12.2020, 14:13
RE: Obniżenie raty kredytu - przez Tamara - 01.04.2021, 13:03
RE: Obniżenie raty kredytu - przez Tośka21 - 10.05.2021, 11:05
RE: Obniżenie raty kredytu - przez muffinka - 12.05.2021, 23:10
RE: Obniżenie raty kredytu - przez szkocja - 15.10.2021, 14:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama