23.08.2020, 12:32
Rząd obiecał obniżenie stóp procentowych i raczej banki nie miały wyjścia i musiały to zrobić. Wydaje mi się, że kredyty gotówkowe są teraz tańsze, zresztą zobaczcie tutaj https://www.santanderconsumer.pl/kredyty...owy,5.html Mistrzowski kredyt gotówkowy w Santander Consumer Bank nie należy do drogich. Dodatkowo możecie być pewni, że jego załatwienie jest teraz dużo wygodniejsze. Nie wiem, czy to z powodu koronawirusa, czy wcześniej, ale można ten kredyt załatwić na dwa sposoby. Pierwszy to tradycyjnie w oddziale banku, no ale tutaj narażamy się na możliwość zarażenia Covid-19, wychodząc z domu, co przy 900 zarażeniach dziennie myślę, że jest zbędne. Drugi sposób, idealny w tych czasach pandemii, to załatwianie kredytu bez wychodzenia z domu. Wszystko z bankiem załatwiamy online, składanie wniosku, podpisywanie umowy, a pieniądze trafiają na nasze konto. Wydaje mi się, że to dużo lepszy sposób. Oczywiście wybór należy do Was. Dodatkowo można się ubezpieczyć na życie albo skorzystać z pakietu "Pomoc na zawołanie".