Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakupy online ze stylistką
Jeśli Wam to odpowiada, to czemu nie? Przecież to Wasze ubrania, więc powinniście dowiedzieć się, co realnie mogłoby Wam podpasować. Ja widziałam bardzo ciekawe propozycje na stronie https://www.denley.pl/pol_m_Odziez-meska...i-946.html i przyznaję, że robi to na mnie spore wrażenie. Najlepiej sami tam zajrzyjcie i oceńcie, jak mogłoby to u Was się sprawdzić!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zakupy online ze stylistką - przez magdap - 05.07.2021, 13:48
RE: Zakupy online ze stylistką - przez Tośka21 - 27.08.2021, 18:56
RE: Zakupy online ze stylistką - przez malkontentis - 16.12.2021, 20:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama