22.09.2021, 16:36
Zastanawiam się nad inwestycją w mieszkanie w Warszawie. Nie ma teraz sensu trzymać pieniędzy na koncie, a mieszkania idą cały czas w górę, myślę, że to dobry moment by jeszcze inwestować. Zamiast bezproduktywnie mieć po prostu pieniądze i nic z nimi nie robić, dobrze byłoby zakupić mieszkanie od dewelopera, na przykład profbud.info i wynajmować je za duże pieniądze. Sprawdzałam nie tak dawno i widziałam jak bardzo ludzie się cenią przy wynajmie. Pewnie, że trzeba włożyć coś, by później wyciągnąć. Dlatego też przyglądam się ofercie firmy Profbud, bo wiem, że mieszkania są w bardzo dobrym stanie, wykończone jak nalezy. No i ich lokalizacje, tui bardzo dbają, aby z miejsca zamieszkania można było się wszędzie dostać. Dla rodzin z dzieckiem ważne jest także, by w okolicy było przedszkole, szkoła, a dla starszych konieczna jest przychodnia, by w razie czego można było wyskoczyć na wizytę u lekarza. Jestem za tym aby kupować mieszkania deweloperskie, po ich wykończeniu ma się spokój przez wiele lat z remontami. A Wy co o tym sądzicie?