27.11.2021, 15:27
Przyznam szczerze, że dla mnie odpowiednia pielęgnacja twarzy raczej nie miała większego znaczenia i ciągle odkładałem ją na dalszy plan. Na co dzień myłem buzie jedynie wodą z mydłem i byłem przekonany, że to wystarczające. Natomiast problem pojawił się kiedy rzeczywiście moja skóra zaczęła się buntować. Zauważyłem, że ciągle jest jakby napięta, bardzo sucha i brak jej blasku. Siostra doradziła mi w jakie produkty powinienem się zaopatrzyć. Wszystko zamówiłem oczywiście przez internet. Wybór padł na ofertę drogerii Ezebra. Tutaj: https://www.ezebra.pl/pl/menu/pielegnacj...y-195.html znajdziecie ich propozycje jeśli chodzi o pielęgnację. Wybór marek oraz produktów naprawdę robi wrażenie
Początkowo zamówiłem delikatny żel do mycia twarzy oraz dwa kremy - jeden na dzień, drugi na noc. Moja skóra już po pierwszym tygodniu stosowania tych kosmetyków po prostu odżyła. Zdałem sobie sprawę, że wcale nie trzeba robić wiele, a zwyczajnie zwracać uwagę na to jakich produktów używamy i nie odkładać pielęgnacji na szary koniec. Chciałem podzielić się z Wami moją historią, bo może akurat będzie ona przydatna także dla kogoś z Was.
Początkowo zamówiłem delikatny żel do mycia twarzy oraz dwa kremy - jeden na dzień, drugi na noc. Moja skóra już po pierwszym tygodniu stosowania tych kosmetyków po prostu odżyła. Zdałem sobie sprawę, że wcale nie trzeba robić wiele, a zwyczajnie zwracać uwagę na to jakich produktów używamy i nie odkładać pielęgnacji na szary koniec. Chciałem podzielić się z Wami moją historią, bo może akurat będzie ona przydatna także dla kogoś z Was.