Świece zapachowe to rzeczywiście bardzo fajne rozwiązanie do domu, u mnie odkąd pamiętam były obecne na stole czy szafkach i wprowadzały naprawdę super nastrój. Dodatkowo uwielbiam ich zapach, który delikatnie pobudza zmysły i pozwala się odprężyć. Po dłuższym czasie mam już swoje ulubione pozycje jeśli o to chodzi i zamawiam je internetowo najczęściej za pośrednictwem drogerii eZebra. Zerknijcie sobie zresztą na https://www.ezebra.pl/pl/menu/dom/swiece...-1930.html , znajdziecie tam wiele ciekawych propozycji zarówno jeśli chodzi o świece jak i woski i olejki. Ja jestem fanką zarówno zakupów dla samej siebie jak i prezentów, a cenowo w tej drogerii wygląda to naprawdę atrakcyjnie. Z moich porad w tym temacie, zwrócę jeszcze uwagę na to aby wybierać świece, które nie wydzielają żadnych niebezpiecznych substancji ! Jest to niezwykle ważne, a jeśli świeca jest zrobiona z naturalnego wosku to unikniecie toksyn i kopcenia. Myślę, że po takich poradach podejmiecie decyzje o zakupie z dużo większą świadomością