30.07.2019, 22:15
Hej. Myślę, że kwestia antykoncepcji jest trudniejsza dla kobiet niżeli dla mężczyzn. Jakiś czas temu wraz z moją partnerką postanowiliśmy, że będzie stosowała metodę hormonalną- jak zapewne wiesz wysoce skuteczną. Niestety pigułki spowodowały skutki uboczne- bardzo obfite i bolesne miesiączki przede wszystkim oraz zatrzymanie wody w organizmie przed miesiączką. Po przeczytaniu poradnika na stronie https://www.myob.pl/twoj-cykl-menstruacy...esiaczkowy zaczęliśmy podejrzewać, że jest to właśnie wina tych tabletek, bo antykoncepcja ma spory wpływ na przebieg cyklu. No i faktycznie, gdy moja dziewczyna odstawiła pigułki, po jakichś 2-3 miesiącach wszystko wróciło do normy. Teraz stosujemy metody mechaniczne, zakładam że wiesz o czym mówię
Zastanawiam się jednak czy istnieje jakiś sposób dla mężczyzn o wyższej skuteczności? taki, który by nie wpływał na nasze relacje ani też negatywnie na zdrowie?
Zastanawiam się jednak czy istnieje jakiś sposób dla mężczyzn o wyższej skuteczności? taki, który by nie wpływał na nasze relacje ani też negatywnie na zdrowie?