19.03.2026, 12:12
Ostatnio stary bojler dał znać, że czas wymienić, więc pomyślałam o by wybrać pojemnościowy podgrzewacz wody Wygląda na wygodny i pojemny.
|
pompa ciepła
|
|
19.03.2026, 12:12
Ostatnio stary bojler dał znać, że czas wymienić, więc pomyślałam o by wybrać pojemnościowy podgrzewacz wody Wygląda na wygodny i pojemny.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.03.2026, 15:31
Fajnie, że poruszyliście temat sprzętu dla wydarzeń muzycznych. Z tego co wiem, w branży budowlanej czy przemysłowej też często potrzeba solidnych rozwiązań. Natknąłem się na ofertę wynajmu sprzętu, a konkretnie pomp, która może być przydatna w różnych projektach. Wydaje mi się, że to może być ciekawa opcja dla kogoś, kto planuje większe prace. Można sprawdzić szczegóły tutaj https://www.drial.pl/oferta/wynajem-pomp/
8 godzin(y) temu
Przy pompie ciepła dwie rzeczy grają pierwsze skrzypce: prawidłowy dobór mocy i dostępność serwisu po latach. Warto spojrzeć na Defro - to jedyny polski producent, który ma pod jednym szyldem kotły, pompy, rekuperatory i kominki. Gdy wszystko pochodzi z jednego źródła, wiadomo kto odpowiada za efekt końcowy. Do tego własny serwis i ok. 400 zewnętrznych instalatorów, więc pokrycie terenu jest solidne.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|