Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Dbanie o zdrowie
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Zauważyłem, że temat ortopedii wciąż budzi sporo pytań. Miałem ostatnio okazję rozmawiać z kolegą, który przeszł z zabieg artroskopii stawu ramiennego i powiedział, że to naprawdę pomogło mu wrócić do formy po kontuzji. Na początku nie chciał się poddać operacji, ale jak zobaczył efekty, zmienił zdanie. Jeśli ktoś ma podobne problemy, warto zerknąć na tę stronę https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-...amiennego/ Z tego co wiem, wszystko jest tam dokładnie opisane.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
24.06.2026, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2026, 17:30 przez nela.
Powód edycji: link
)
U nas w temacie Turcji ktoś rzucał Oasis Tours. Sam jeszcze nie próbowałem ale wygląda solidnie, własny produkt i wyloty z Katowic co dla mnie ważne. x Ktoś leci z Katowic w te wakacje i może coś powiedzieć o transferach?
nela napisał 24.06.2026, 17:30:Linki tylko dla użytkowników premium od marca 2026 oprócz Hydeparku
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Temat zdrowia to zawsze ważna sprawa. Dla osób z okolic Grodziska Mazowieckiego - jest przychodnia POZ działająca na kontrakcie z NFZ, gdzie można złożyć deklarację do lekarza rodzinnego. Co ważne, oferują też teleporady, dzięki którym nie trzeba ruszać się z domu po receptę czy zwolnienie. Mają też opiekę koordynowaną dla chorych przewlekle, we współpracy ze specjalistami i dietetykiem. Szczegóły dostępne na malvita.pl/uslugi/poz-lekarz-rodziny/
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Dużo tu o leczeniu różnych dolegliwości, to dorzucę swoje trzy grosze. Nie wszyscy wiedzą, że fizjoterapia manualna to coś więcej niż masaż - to zaawansowane techniki, które działają na układ nerwowy i mięśniowy jednocześnie. Jeśli ktoś ma chroniczne bóle pleców, ograniczoną ruchomość stawów albo dochodzi do siebie po urazie, warto się doczytać: https://glosmoraga.pl/sygnaly-ktorych-ni...organizmu/ Artykuł konkretny i przystępnie napisany, bez zbędnego żargonu medycznego.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości