Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak oszczędzać pieniądze?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 74
Reputacja:
0
Według mnie, żeby oszczędzić, najpierw trzeba zainwestować. Sama nie znam się w stopniu zaawansowanym na prawie, dlatego przy prowadzeniu mojej firmy pomaga mi kancelaria JWC. To wspaniali eksperci, którzy zawsze służą radą i pomocą w nagłych wypadkach. Dzięki ich pomocy niejednokrotnie udało mi się oszczędzić zarówno pieniądze, jak i własne nerwy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
teraz te wszystkie lokaty to mają słabe warunki
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,346
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
15.07.2022, 09:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2022, 09:54 przez Seriz.)
Na pewno warto skutecznie i bezpiecznie inwestować w metale szlachetne m.in złotych i srebrnych monet bulionowych to warto skupić się na prawdziwych kruszcach, ja do tej pory korzystam najczęściej sztabki i monety bulionowe kupuję w mennicy skarbowej i możecie sobie ich ofertę sprawdzić bezpośrednio w Mennicy Skarbowej jednocześnie licząc na pełne wsparcie doświadczonej obsługi.
Według mnie jeżeli zależy Wam na tym, aby przede wszystkim skutecznie zacząć inwestować to na pewno warto zwrócić uwagę na metale szlachetne zarówno złoto i srebro to zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia również mennicę skarbową https://www.mennicaskarbowa.pl/ gdzie będziecie mogli liczyć na szeroki wybór, dobre ceny i terminowość przeprowadzonych realizacji w zależności czego dokładnie potrzebujecie.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Bardzo fajne pomysły i inspiracje na oszczędzanie, ja też szukam jakichś rozwiązań.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
No ja sobie po prostu sprawdzam ceny w różnych miejscach. Na przykład wiem już, że jeśli miałabym kupować leki czy suplementy, to najlepiej w DOZ, bo oni jako jedyni w ostatnim czasie nie podnieśli cen.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
To samo zauważyłam, w doz jakoś się te ceny trzymają na tym samym poziomie, więc można. Nie wiem skąd aż takie podwyżki w innych aptekach.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Jeśli umówimy o oszczędnościach na zakupach spożywczych, to myślę, że warto zwrócić sobie uwagę na gazetki promocyjne, które w danych sklepach pojawiają się nawet 2 razy w tygodniu. Dowiadujemy się wtedy o tym, kiedy konkretne produkty spożywcze są na jakiś interesujących promocjach. Online gazetki można sprawdzać tutaj https://blix.pl/promocje/skarbonka-auchan/ .
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Jeśli zajmujecie się przewozem towarów do innych państw, to najlepszym sposobem na zaoszczędzenie pieniędzy i czasu jest zakup biletu na przeprawę promową cargo. Jest ona znacznie tańsza od transportu lotniczego, a także szybsza niż tradycyjny transport lądowy. W Polsce znajduje się kilka miejsc, z których możemy skorzystać z tego typu transportu, np. udając się do Szwecji. https://podroztrwa.pl/prom-do-szwecji-ile-km/
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 168
Reputacja:
0
Możemy oszczędzać pieniądze na różne sposoby. Jeśli chodzi o przyszła emeryturę to warto pomyśleć nad PPK.Ten program pozwoli nam zaoszczedzć spora sumkę na naszym koncie. Warto przejrzeć informacje https://www.youtube.com/watch?v=UfNrn2-eYts i nie wypisywac się z programu. Gdyż to nie jest opłacalne.
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Ja często szukam informacji o promocjach i zakupach w różnych sklepach, bo lubię wiedzieć gdzie można coś taniej kupić. Na https://ua-markets.com/ znalazłam różne artykuły o sklepach i markach, więc można sobie spokojnie poczytać i ogarnąć co się opłaca kupować w danym momencie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: