Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakup nieruchomości - porady
Zainteresowała mnie inwestycja Symetria Park - podoba mi się nowoczesny układ mieszkań i to, że jest sporo zieleni w projekcie. Chciałbym jednak dowiedzieć się, jak AM Projekt https://www.amprojekt.com.pl/ wypada pod względem obsługi klienta – czy łatwo uzyskać informacje, czy są elastyczni w zmianach lokatorskich? Jeśli ktoś kupował u nich mieszkanie, proszę o opinię.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Myślę o wejściu w nieruchomości, ale chcę mieć pełen obraz plusów i minusów takiej decyzji. Zależy mi na tym, żeby inwestycja była bezpieczna i dawała długoterminowy zysk. Warto omówić zalety i wady inwestowania w nieruchomości, bo opisują najważniejsze aspekty rynku pierwotnego i wtórnego. Zastanawiam się, jakie strategie najlepiej się sprawdzają przy apartamentach na wynajem. Może ktoś z Was ma doświadczenie i może doradzić, na co warto zwrócić uwagę.
Odpowiedz
Jeśli myślicie o inwestowaniu w nieruchomości na Cyprze to polecam kontakt z https://www.vivohouse.pl/inwestycje-cypr-polnocny Zapewniają dostęp do ekskluzywnych apartamentów na sprzedaż na Cyprze, które zapewnią Wam komfort i luksusowy styl życia. Niezależnie od tego, czy szukacie przytulnego apartamentu w samym sercu miasta, przestronnego domu na przedmieściach, czy luksusowej willi z widokiem na morze u nich znajdziecie idealną opcję dopasowaną do Waszych możliwości finansowych. To profesjonaliści którzy przeprowadzą Was przez wszystko i sprawdzą dokładnie nieruchomość pod kątem prawnym. Są świetni
Odpowiedz
trudno teraz narzekać na brak atrakcyjnych osiedlu w Trójmieście, ja jednak wolałabym zamieszkać nieco dalej od centrum może w Kowalach na osiedlu atal apollina, przynajmniej okolica spokojna i ceny w miarę przyzwoite
Odpowiedz
A ja polecam po prostu udać się do jakiegoś dobrego agenta, to chyba najlepsza porada. Polecam sobie zerknąć na takie rankingi - https://sonarhome.pl/agenci-nieruchomosci/czestochowa one naprawdę fajnie pokazują gdzie najlepiej zasięgnąć pomocy przy kupnie nieruchomości Uśmiech
Odpowiedz
W takim temacie patrzyłbym przede wszystkim na lokalizację, płynność najmu i koszty utrzymania. W Warszawie coraz mocniej rozwija się też najem instytucjonalny - Home Invest ma markę HIRENT z gotowymi mieszkaniami na wynajem. To pokazuje, że popyt na dobrze przygotowane lokale nadal jest duży.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama