Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Laptopy i tablety dla dzieci
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kto z nas (dorosłych) na codzień nie korzysta dziś z dobrodziejstw technologii? Stały się one naszą codziennością i nic nie wskazuje na to, że ich rola zmaleje. Z myślą o tym warto zadbać o edukacje technologiczną najmłodszych i na prezent wybierać l aptopy i tablety dla dzieci!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
20.11.2019, 16:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2019, 16:38 przez Anulka.)
Szczerze mówiąc laptopy-zabawki to chyba tylko dla trzylatka. Starsze dzieci dzisiaj potrafią obsługiwać prawdziwy sprzęt elektroniczny i to nawet dużo lepiej od niektórych dorosłych. Jeśli więc miałabym wydawać 200zł na taką zabawkę to już wolę dopłacić i kupić maluchowi taki laptop poleasingowy https://poleasingowylaptop.pl/. Dużo więcej mnie to nie wyniesie, a przynajmniej dziecko będzie miało na czym naprawdę się uczyć.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja sprawiłam swojej córce IPad Mini 4 Gold Używany. To był świetny wybór, bo nie przepłaciłam, a mała była zachwycona
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
W mojej opinii jednak warto zamiast od razu kupować drogi sprzęt komputerowy i telefony dla dzieci, może jednak lepiej będzie zadbać o wybór jakichś fajnych zabawek edukacyjnych, które pozwolą na lepszy rozwój dziecka. My na przykład dla synka kupujemy różne zestawy lego i staramy się trochę przy nich spędzać z nim czasu, żeby rozwijał swoją kreatywność. Takie propozycje znajdziecie na porównywarce cenowej https://zklockow.pl/lego-city która też umożliwi zakup w dużo lepszej cenie
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jest w ogóle sens kupować laptopa dla dzieci, nie lepiej kupić zwykłego? Tryb rodzicielski wszędzie można uruchomić jeśli jest taka potrzeba.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Podrzucam Wam linka również do nich - https://www.mmcomp.pl/laptopy-poleasingowe-warszawa Znajdziecie u nich naprawdę porządne laptopy poleasingowe i do tego w dobrych cenach. Nie zawsze nowy sprzęt to lepszy sprzęt. Liczą się parametry.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
No to może warto w takim razie zwrócić uwagę na ofertę przygotowana przez SkyNet https://www.skynet.pl/ gdzie znajdziecie sporo propozycji jeśli chodzi o topowe propozycje sprzętów, elektroniki, czy także komputerów stacjonarnych i laptopów. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zakupy będą jak najbardziej udane!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Od siebie tak samo polecam wam oferte www.tabletyprzemyslowe.com jezeli prowadzicie wlasne firmy i potrzebne są tablety, ktore beda sie tam zdarzac to na pewno każdy znajdzie cos dla siebie. Wielu dobrych producentów, dobre ceny i fajna jakość.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości