Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sufit napinany w sypialni – nowoczesność czy zbędny dodatek?
Zaczynam powoli myśleć o zmianach w sypialni i szukam inspiracji, które nie będą oklepane. Właśnie dlatego trafiłem na temat sufitów napinanych i muszę przyznać, że zrobiły na mnie spore wrażenie. Szczególnie sufit napinany w sypialni wydaje się czymś, co może nadać wnętrzu bardziej nowoczesny i przytulny charakter jednocześnie. Podoba mi się opcja z delikatnym światłem, które może stworzyć fajny klimat wieczorem. Tylko zastanawiam się, czy to nie jest trochę przesada do miejsca, które ma służyć głównie do odpoczynku. No i czy taki efekt nie znudzi się po czasie? Z jednej strony kusi mnie coś innego niż zwykły sufit, ale z drugiej mam trochę obaw, czy to będzie praktyczne rozwiązanie. Może ktoś z Was też stoi przed podobnym wyborem albo ma już jakieś przemyślenia? Dajcie znać, bo temat wydaje się ciekawy i chętnie poznam różne opinie ?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama