22.04.2026, 11:39
Zaczęłam też interesować się edukacją na późniejszym etapie i trafiłam na ib warszawa , bo wygląda na program, który daje więcej możliwości i przygotowuje do dalszej nauki także za granicą
|
szkoła
|
|
22.04.2026, 11:39
Zaczęłam też interesować się edukacją na późniejszym etapie i trafiłam na ib warszawa , bo wygląda na program, który daje więcej możliwości i przygotowuje do dalszej nauki także za granicą
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
28.04.2026, 15:40
Wybór klasy o rozszerzonym programie językowym to coraz popularniejsza opcja. Warto zobaczyć, jak wygląda proces dostania się do takiej szkoły. Ciekawa opcją jest sprawdzenie, czym jest egzamin wstępny do liceum dwujęzycznego. Pozwala to lepiej zrozumieć wymagania i poziom trudności. Dzięki temu łatwiej podjąć decyzję.
04.05.2026, 17:40
12.05.2026, 17:22
Jeśli chcesz zadbać o wykształcenie swoich dzieci od najmłodszych lat to postaw w stolicy na tą sieć placówek https://tevizja.pl/nowoczesne-kursy-cisc...cealistow/ U nich możesz zapisać dziecko do przedszkola, szkoły podstawowej oraz liceum. Dzięki nim dziecko nauczy się języków obcych oraz weźmie udział w międzynarodowych projektach.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|