Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Szkolenia
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
02.07.2026, 13:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2026, 15:38 przez nela.
Powód edycji: link
)
Słuchajcie, planujemy w naszej firmie produkcyjnej kompleksowe przeszkolenie całego działu utrzymania ruchu z zakresu nowych przepisów i norm ISO. Interesują nas dedykowane x i widziałam, że Akademia Elokon ma taką opcję w ofercie. Czy ktoś z Was zamawiał u nich taki kurs skrojony pod konkretny profil zakładu? Jak oceniacie elastyczność wykładowców i ich przygotowanie merytoryczne?
Słyszałam, że laminacja brwi to jeden z tych zabiegów, który przy odpowiednim marketingu szybko się zwraca i buduje stałą bazę klientek. Trafiłam na kurs laminacji brwi szczecin na provoque.edu.pl i zastanawiam się, ile kosztuje własny zestaw produktów do pracy po ukończeniu kursu. Macie może orientację w kosztach startu przy tym zabiegu?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Polecam odwiedzić https://www.coachwise.org/mentoring-strefa-wiedzy/ osobom zainteresowanym rozwojem zawodowym. To miejsce, w którym można znaleźć uporządkowane informacje dotyczące mentoringu, różnic między mentoringiem a coachingiem oraz korzyści płynących z budowania relacji z doświadczonym mentorem.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 380
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Jak się zapatrujecie na zrobienie takiego kursu - rolnicy-ogrodnicy.pl/jak-uzyskac-kwalifikacje-rolnicze/ ?
Czy to jest dobry kierunek? Podzielcie się doświadczeniami.
Zastanawiamy się, jak to poukładać. Chodzi nie tylko o papierek, ale również o kwalifikacje.
Ma sens?
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad udziałem w centrum administracji i biznesu szkolenia Interesują mnie przede wszystkim zajęcia dotyczące zmian w przepisach oraz organizacji pracy, które można później wykorzystać w praktyce zawodowej.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości