Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wakacje w pracy
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Witajcie,
co sądzicie o pracy w wakacje? Czy warto Waszym zdaniem wyjechać na przykład gdzie za granicę żeby zarobić trochę dodatkowych pieniędzy? Widziałam ostatnio na stronie internetowej https://pl.europa.jobs/praca-wegry oferty zatrudnienia na Węgrzech. Czy ktoś z Was miał okazję tam pracować?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Ja uwielbiam podróże te małe i te duże  Lubię także odwiedzić takie miejsca jak Belgia, czy Holandia tym bardziej, że mam tutaj naprawdę spore grono znajomych i jeżeli o mnie chodzi to w przypadku takiego wyjazdu stawiam jednak na busy z Krakowa. Tym bardziej, że za rozsądną cenę i w dobrych warunkach można dojechać tam z pomocą https://www.poeuropie.pl/ Korzystałem nie raz i zawsze sprawnie docierałam na miejsce. Tym bardziej, że jeżdżą często i starają się jak najbardziej pilnować wszystkich terminów
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli chcesz połączyć pracę i wakacje, polecam wyjechać do Belgii. Na różnych stronkach znajdziesz sporo ciekawych ofert. Przewozy do Belgii Wrocław czy z innych miejsc są dość popularne, więc nie powinno być problemu ze znalezieniem dojazdu. Daj znać, na co się zdecydujesz.  hy:
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
Zależy czy chcesz odpocząć, jeśli tak to leć gdzieś z Itaką. Jeśli chcesz dużo zarobić to można za granicą, ale też zależy gdzie i co robić.
Liczba postów: 1,068
Reputacja:
0
Na mnie duże wrażenie robią apartamenty z https://www.dreamapart.pl/ustron Znajdziecie u nich bardzo wysoki standard wykończeń w Ustroniu, dzięki czemu będziecie mogli nie tylko świetnie się bawić, ale też w pełni korzystać z Waszego urlopu. To ważne, więc śmiało tam zaglądajcie.
Liczba postów: 223
Reputacja:
0
Jak dla mnie dobry pomysł. Czy za granicę mogą wyjechać tylko osoby pełnoletnie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,345
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
W Polsce jest naprawdę dużo ofert pracy na różnych stanowiskach i wielu branżach, ponieważ nadal brakuje rąk do pracy. Dlatego warto sprawdzić różne opcje i też znaleźć miejsce dla siebie gdzie w końcu będziecie mogli działać w branży, która Was interesuje i daje satysfakcję również finansową. Jednak jak potrzebujecie ofert z konkretnych miejscowości to może sprawdźcie sobie oferty pracy Chojnów od zaraz i koniecznie dajcie znać, jak poszukiwania się udały.
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Bardzo polecam City Break w Rzymie z Konsorcjum.pl! Nasz hotel był położony blisko centrum, co sprawiło, że zwiedzanie było wyjątkowo wygodne. Mieliśmy szansę zobaczyć najważniejsze zabytki Rzymu i Watykanu, ale także cieszyć się swobodą i czasem na własne eksploracje, co było rewelacyjne. To był naprawdę świetny odpoczynek i fantastyczny czas!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości