Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Ogród.
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jeżeli chcesz mieć piękny ogród to warto zadbać o niego kupując
odpowiednie specyfiki to utrzymania go w należytym porządku.
Zerknij sobie tu https://protect-garden24.pl/
i działaj!
Kupisz tam wszystko czego możesz potrzebować.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
a jakie macie sprawdzone sposoby na chwasty?? Widziałem u mnie ich troszkę i nie wiem czy mechanicznie usuwać czy jakiś preparat użyć.
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Uwielbiam jak w ogrodzie jest dużo różnorodnych kwiatów dlatego też co roku staram się dokupować jakieś to nowe cebulki kwiatowe. Za każdym razem jak jestem w sklepie ogrodniczym to kupuje jakieś to nowe cebulki, ale od jakiegoś czasu nic nie widziałam fajnego. Dlatego też postanowiłam poszukać jakiś cebulek kwiatowych w internecie. I tak też trafiłam na bardzo fajną ofertę tego sklepu https://cebulki-kwiatowe.pl i oczywiście koniecznie zamówiłam kilka fajnych sadzonek
Liczba postów: 185
Reputacja:
0
(21.04.2020, 23:15)mazi88 napisał(a): a jakie macie sprawdzone sposoby na chwasty?? Widziałem u mnie ich troszkę i nie wiem czy mechanicznie usuwać czy jakiś preparat użyć.
Chwasty to zmora ogrodnika. Aby się ich pozbyć warto spróbować najpierw naturalnych metod jak częste przekopywanie rabat i pielenie ogrodu. Warto też zastosować dodatkową warstwę kory. Niestety takie naturalne metody nie zawsze są skuteczne, a na ich efekty trzeba długo czekać. Jeśli chcesz szybko pozbyć się chwastów to musisz rozejrzeć się za skutecznym środkiem. Sama kiedyś takiego szukałam i trafiłam na hurtownię rolniczo-ogrodnicza Farmer, gdzie zamówiłem profesjonalne środki chwastobójcze od tej pory pozbyłam się problemu i mogę cieszyć się pięknym ogrodem bez chwastów!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,414
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W moim ogrodzie nikt projektu nie robił. Z mężem zmieniamy go, można rzec, że w całości, bo wszystko przekopane i wyłożona została siatka przeciw kretom. Powolutku krok po kroku w naszych głowach tworzy się wizja ogrodu, którą spełniamy. Między innymi kładziemy, tam gdzie będzie trawnik, bardzo teraz modne płyty chodnikowe. Płyty chodnikowe w ogrodzie https://domni.pl/magazyn/plyty-chodnikowe-w-ogrodzie wyglądają bardzo designersko. Zobaczcie sami. Widziałam wiele realizacji, zanim się zdecydowałam.
Liczba postów: 20
Reputacja:
0
(23.04.2020, 15:31)Veronica napisał(a): (21.04.2020, 23:15)mazi88 napisał(a): a jakie macie sprawdzone sposoby na chwasty?? Widziałem u mnie ich troszkę i nie wiem czy mechanicznie usuwać czy jakiś preparat użyć.
Chwasty to zmora ogrodnika. Aby się ich pozbyć warto spróbować najpierw naturalnych metod jak częste przekopywanie rabat i pielenie ogrodu. Warto też zastosować dodatkową warstwę kory. Niestety takie naturalne metody nie zawsze są skuteczne, a na ich efekty trzeba długo czekać. a jakie znasz naturalne metody??
Mechaniczne to znam ale np przy kostce brukowej to dużo zabawy byłoby.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Ehhhhh.... wiecie co? cale zycie marze o ogrodzie i wreszcie moje marzenie się spelni, mam nadzieje ze wspólnie z paniem robertem https://biuro-partner.com/zespol/robert-bogdanski znajde dla siebie wspaniale miejsce do zycia. Mam dosyc zycia w miescie , chcialbym miec sowj azyl, mam dosyc juz tego wszystkiego... wierz ew pana roberta!
Liczba postów: 280
Reputacja:
0
Ogród jest dobrym miejscem do wypoczynku gdy jest odpowiednio pielęgnowany no i oczywiście
ogrodzony.
Zerknij sobie tu http://www.perfopol.pl/pl/
i zadbaj o to drugie, bo efekt masz od razu
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
wcale przy mechanicznych nie ma dużo zabawy, zależy czego używasz kupiłem sobie takie akumulatorowe urządzenie ryobi do czyszcczenia fug, kostki i idzie to migiem. Na allegro mają promocję terz na to urządzenie, na mech, chwasty na kostce, podjeźcie najlepsza sprawa.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
A myślałaś może o miejscu do siedzenia?
Nowoczesne altany ogrodowe są naprawdę warte swojej ceny.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: