Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Poszukiwany sklep z koszami prezentowymi
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 174
Reputacja:
0
Dzień dobry, czy rozglądacie się za jakimiś prezentami na Boże Narodzenie? Ja chciałbym zamówić jakieś interesujące kosze prezentowe na święta. Jeśli ktoś zna sklep z takowymi, który byłby godny polecenia to będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje w tym temacie. Serdecznie pozdrawiam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
28.10.2020, 11:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2022, 20:14 przez cowynato.)
 ))))))))
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Słuchajcie, jeśli ktoś z was szuka czegoś takiego jak prezent rocznica ślubu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem mogłaby tu być jakaś ciekawa małżeńska gra planszowa. Powiedzcie mi co wy o tym sądzicie? Waszym zdaniem to będzie dobre rozwiązanie kupić właśnie taki upominek?
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
W sumie też możecie samemu coś skompletować. Zobaczcie teraz idą święta, a ja znalazłam świetne oferty na stronie http://www.pieknowdomu.pl/ . Możecie tam skorzystać teraz z świątecznego kiermaszu i wiele rzeczy kupić o wiele taniej. A jest z czego wybierać, bo znajdziecie piękną porcelanę, ozdoby świąteczne, zawieszki na choinkę etc.
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam, poszukuję sklepu z dobrej jakosci dodatkami do wnętrz na swięta. Czy uwazacie,ze dobrym pomyslem bedzie zakup dodatkow w sieciowce http://home-you.com/pl/boze-narodzenie-produkty ? Prosze o wasze opinie,to dla mnie bardzo wazne,poniewaz nie wiem czy warto inwestowac.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
(01.11.2020, 19:48)kozi44 napisał(a): Słuchajcie, jeśli ktoś z was szuka czegoś takiego jak prezent rocznica ślubu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem mogłaby tu być jakaś ciekawa małżeńska gra planszowa.
Myślę, że to całkiem ciekawy pomysł  Taka gra będzie kolejnym pretekstem do tego, aby spędzić w miły sposób czas we dwoje. może macie jeszcze jakieś inne, ciekawe pomysły na prezent na rocznicę ślubu? Co najlepiej sprawdzi się dla kobiety, a co dla mężczyzny? Czy pamiętacie, co dostaliście na swoją pierwszą rocznicę? Czy był to prezent materialny, czy może jakiś wyjazd?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości