Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
projektowanie domu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Witam wszystkich, jeśli tak jak ja odkładaliście wszystkie sprawy związane z budową domu na wiosnę to polecam wam biuro projektowe Gliwice. Świetni specjaliści, wiedzą co robią i są w tym rewelacyjni. Dodatkowo, jeśli będzie wam potrzebny kierownik budowy Gliwice, to dla nich to nie problem. Koniecznie odwiedźcie ich stronę: https://dimprojekt.pl.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Cześć, jakiś czas temu trafiłam na stronę tej firmy: https://dimprojekt.pl. Tak jak mówisz, prowadzą oni biuro projektowe Gliwice i na potrzebę klientów pracuje tam kierownik budowy Gliwice. Pytałam znajomych i tak jak Ty, polecają te firmę.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam,my przechodzimy do realizacji projektu,czyli do budowy. Jakie sprzety warto kupic na teren budowy by ulatwic prace? http://www.komnino.com.pl/pl/of/cat/zbio...ze.68.html Co o tym myślicie?
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
My zdecydowaliśmy się na projekt domu energooszczędnego, ponieważ stawiamy na nowe rozwiązania, jak również technologie. Budujemy dom na lata stąd takie nasze oczekiwania
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Jak projektujecie ogród?
___
ekskluzywne meble ogrodowe
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A możecie skomentować projekt domu z rekuperacją? Właśnie takie rozwiązanie chcemy między innymi zastosować. Liczymy na zmniejszenie rachunków za prąd, a takie rozwiązanie jest jednym z kroków, które przybliżą nas do takiego celu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja od siebie mogę jeszcze dorzucić polecanego przeze mnie i znajomych architekta wnętrz Abrys. Pani Agnieszka Wojciechowska zrobiła nam piękne wnętrza
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Rekuperacja to świetny pomysł, gdzieś czytałam, że można osiągnąć nawet 30% spadek kosztów za ogrzewanie.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Pomyśl też koniecznie o praktycznych meblach do przedpokoju. Myślę, że świetnie sprawdzi się na przykład taka szafka na buty z siedziskiem: https://gornapolka.com/kp/szafka-na-buty-z-siedziskiem/. Dla mnie taki wybór to strzał w dziesiątkę.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
gdy juz zaprojektujesz dom pamietaj o rzeczach dobrej jakosci aby trzymaly na lata. nie warto oszczędzac na częsciach takich jak np systemy kominowe. Ja zaufałem firmie checz w tej kwestii i jestem zadowoly, wszystko pięknie działa. tylko dobre firmy, to jest klucz to satysfakcji z domu ktory wybudujesz
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości