Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Szukacie profesjonalnej oraz kompleksowej opieki ginekologicznej?
Warto skorzystać z usług Przychodni Medfemina - https://medfemina.pl/
Oferują badania USG, prenatalne, prowadzeni ciąży czy leczenie niepłodności
i zatrudniają profesjonalnych lekarzy
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jasne, że tak. Dzisiaj możecie naprawdę dużo zmienić w swoim wyglądzie, więc warto ten temat dobrze przemyśleć. Skoro chciałybyście poddać się labioplastyce, to na pewno warto byłoby zajrzeć do https://www.gyncentrum.pl/labioplastyka Czuję, że może być to dla Was świetnym wyborem, dlatego też dowiedzcie się na ten temat więcej już teraz.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Koniecznie trzeba iść do dobrego ginekologa. Ja mam takiego, jest to ginekolog-położnik Jerzy Florjański https://www.florjanski-ginekolog.pl/ofer...kologiczne on ma swój gabinet we Wrocławiu. Przede wszystkim badania mam robione dokładnie, jest usg, cytologia robiona regularnie, dodatkowo mam tak m także badania piersi, raz do roku - usg, żeby sprawdzić, czy na pewno nie mam żadnego guzka. To ten lekarz wykrył, że mam PCOS i w związku z tym prowadzi także moje leczenie, szczerze go polecam.
Liczba postów: 1,513
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
mogę wam polecić lekarzy z https://polmed.pl bez problemu idzie się dodzwonić i umówić wizyte nie to co na nfz - albo kolejki na kilka miesięcy czekania, albo lekarza nie ma albo nie przyjmują bo jest pandemia, zwariować idzie. według mnie sluzba zdrowia w tym kształcie prędzej czy pozniej upadnie.
Liczba postów: 180
Reputacja:
0
Mam to szczęście, że moja przyjaciółka jest po medycynie i ma swój własny gabinet. Wiem, z jej opowiadań jak trudno otworzyć gabinet i znaleźć odpowiednią firmę do jego zaopatrywania. Ona korzysta z https://www.grupa-anmar.pl/elite/narzedz...nekologia/, to oni dostarczają jej narzędzie ginekologiczne i dzięki temu, że korzysta z firmy o świetnej opinii, również pacjencji mają do niej ogromne zaufanie.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
W zasadzie to ja szukam pomocy na znanym lekarzu albo po prostu idę do swojej przychodni. A mam tu teraz dobrego ginekologa. Zna się na nowych metodach leczenia bo kiedy powiedziałam mu że mam hpv i boję się raka to zalecił mi stosowanie papilocare a to nowy lek który pomaga pozbyć się hpv
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Dobry ginekolog to faktycznie skarb. Mój np. powiedział mi o badaniach prenatalnych Veragene  Robilam je akurat w Medicoverze, są bezinwazyjne i bardzo dokladne.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 248
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Ja też mogę polecić ginekologa w stolicy a właściwie chodzi mi o szpital medicover bo miałam tam bardzo skomplikowany zabieg usuwania endometriozy z użyciem plazmy argonowej, jestem pod wrażeniem umiejętności tych specjalistów.
Liczba postów: 144
Reputacja:
0
30.10.2021, 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2021, 19:34 przez miki.)
Ja mogę wam polecić naprawdę świetnego ginekologa-położnika, który nie tylko zajął się mną podczas i po ciąży, ale do którego wciąż chodzę, bo jest po prostu świetnym specjalistą. Jest to ginekolog Antoni Kubiak, który obecnie przyjmuje w gabinecie na ulicy Szarych szeregów w Koninie, a wcześniej chodziłam do niego do gabinetu na ulicy Kleczewskiej, po prostu zmienił lokalizację, ale teraz bardziej mi ona odpowiada. Jestem w pełni zadowolona z ilości badań, które miałam wykonane podczas ciąży, nie tylko badania ultrasonograficzne ciąży, ale miałam również robione usg genetyczne (w 12 tygodniu ciąży), później zdecydowałam się na badanie w kierunku wad rozwojowych i objawów wad genetycznych ze skriningowym badaniem serca płodu. On wykonał ocenę masy i stanu mojego dziecka przed porodem, no ogólnie zajął się mną i moim maluszkiem kompleksowo. Dzięki niemu zawsze byłam na bieżąco z tym, czy moje dziecko rozwija się prawidłowo. Szczerze go polecam, ma szeroki zakres usług, jest kompetentny i sympatyczny.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
W ciąży wiele kobiet boryka się z problemem suchości pochwy. Jeśli też masz taki problem to koniecznie porozmawiaj o nim z ginekologiem. Kup sobie też w aptece preparat nawilżający Vagisan w kremie lub globulkach. Mi bardzo pomógł, świetnie nawilża i natłuszcza.
|