Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Nowa kancelaria
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Ostatnio korzystałam z pomocy prawnej kancelarii RGW. Współpracowałam już z wieloma kancelariami, ale jeszcze żadna nie była w stanie mi doradzić z zakresu prawa europejskiego w tak profesjonalny sposób jak kancelaria RGW. Serdecznie polecam ich usługi.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Każda kancelaria specjalizuje się w różnych gałęziach prawa. Dlatego, jeśli chodzi o sprawy rodzinne, jak np. rozwód to adwokat ze Szczecina, jak najbardziej poradzi sobie z takim zagadnieniem. Słyszałam właśnie dobre opinie w tej tematyce.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Od jakiegoś czasu poszukuję profesjonalnej firmy dla której chlebem powszednim jest obsługa prawna Dąbrowa Górnicza najlepiej, bo właśnie tutaj prowadzę swój biznes i chodzi właśnie o pomoc prawną w biznesie. Jest kilka spraw z którymi sam sobie nie poradzę dlatego muszę znaleźć jakąś kancelarię. Polecacie kogoś szczególnego?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Nam się udało ostatnio nawiązać wspólpracę z firmą https://eupatent.pl/ - zajeli się ochroną własności intelektualnej w mojej firmie. Naprawdę wspólpraca bardzo dobrze się uklada
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Mnie ostatnio bardzo pomógł adwokat Wrocław prawo karne. Zostałem niesłusznie oskarżony o kradzież, przez mojego sąsiada. Sprawa doszła aż do sądu, więc łatwo nie było. Jednak ja wiedziałem, że jestem niewinny i potrzebowałem pomocy żeby to udowodnić. Pan Krzysztoporski okazał się niezawodny, opanowany i do tego posiada bardzo duże doświadczenie co było widać na sali rozpraw. Polecam
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Mnie adwokat we Wrocławiu pomógł z problemem uporczywych sąsiadów, którzy ciągle nas obrażali, straszyli nasze dzieci i zakłócali ogólny spokój. Sprawa trochę trwała, jednak dostali karę i teraz jest względny spokój. Moja żona nie była przekonana do rozprawy sądowej, bo woli takie sprawy załatwiać pokojowo, jednak już inaczej się nie dało.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości