Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakiego programu do faktur używacie?
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,224
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Moim zdaniem, jeżeli szukacie oprogramowania do fakturowania, to warto skorzystać z usług tej firmy: mega-tech.com . Posiadają aktualne oprogramowanie z prawem podatkowym, więc na pewno nie wystawicie niepoprawnej faktury. Uważam, że opłacalne jest korzystanie z ichniejszego rozwiązania w tym zakresie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 180
Reputacja:
0
Może to was zaskoczy, ale ja do wystawiania dokumentów księgowych nie używam, żadnego programu. Odkąd poznałam stronę Afaktury https://afaktury.pl/wystaw-note-korygujaca,3,29/ właściwie nie potrzebuję już niczego innego. Znakomitą większość dokumentów księgowych takich jak na przykład nota korygująca online wystawicie tutaj bez instalacji jakiegokolwiek rozwiązania. Jak dla mnie rewelka, bo fakturę czy inny dokument mogę wystawić z dowolnego urządzenia w każdym miejscu, w którym przebywam.
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Moim numerem jeden, jeżeli chodzi o program do faktur jest Melpe. Przede wszystkim ze względu na prosty i intuicyjny interfejs i cenę. Naprawdę byłem w szoku, jak dowiedziałem się, że w cenie małej kawy mogę mieć tak rozbudowany i funkcjonalny program. Bardzo ułatwia mi on pracę w firmie i praktycznie całkowicie załatwia sprawę z księgowością.
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Bardzo dobrym programem do wystawiania faktur jest ten od mega tech. Na stronie firmy można znaleźć rzetelne informacje na temat rodzajów faktur. Z niej dowiedziałam się czym jest faktura procedury marży, którą będę wystawiać dla swojej klientki. Właśnie dlatego warto tutaj zaglądać
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dodatkowo moim zdaniem warto pomyśleć nad obsługą księgową we Wrocławiu. Oszczędzi wam to wielu godzin szukania i uczenia się nowych rzeczy dotyczących księgowości. Nie każdy się na tym zna, więc często jest to stresujące. Dlatego warto zaufać doświadczonym osobom, które mają wiedzę w tym zakresie.
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Tutaj https://www.mega-tech.com.pl/ możecie pobrać programy do fakturowania i testować za darmo . W firmie program do wystawiania faktur to podstawa, warto pracować na takim, który jest dla nas wygodny i też daje nam duże możliwości.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jak chodzi o mnie to planuję teraz przejść na firmę Primesoft, bo oni oferują wiele usprawnień dla firm. Nie tylko chodzi o zarządzanie faktur, ale nawet mają system obiegu dokumentów w firmie , który doskonale się sprawdza w każdej branży. Także super...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości