Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Płytki najlepszej jakości
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Poszukujecie płytek ceramicznych najlepszych producentów?
Jeśli tak, to sprawdźcie ofertę sklepu Eurołazienki 
Znajdziecie tam płytki ceramiczne takich producentów jak STN ceramica, Arcana, Aparici, Dunin i wiele innych w bardzo atrakcyjnych cenach 
Sprawdźcie sami ofertę
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Zamiast płytek na podłogę polecam wam panele winylowe MODULEO. Mają spory asortyment w przyjemnych cenach, a do tego są bardzo łatwe w ułożeniu.
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Na szczęście teraz jest duży wybór sklepów i łatwiej znaleźć to co nas satysfakcjonuje. Mega wybór płytek od różnych uznanych producentów macie w Warszawie w salonie Domeko i my właśnie tam kupiliśmy piękne płytki Tubądzin Lavish Brown http://www.domeko.com.pl/produkt/tubadzin-lavish-brown/ Są idealnie takie, jakie mi się marzyły. Do tego mam dodatki w zieleni i całość wyszła doskonale, jestem ogromnie zadowolona z efektu. Warto zajrzeć do tego salonu, bo znajdziecie tam nie tylko płytki, ale praktycznie wszystkie rzeczy potrzebne do kompleksowego urządzenia łazienki.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Problem polega na tym, że w internecie ofert jest aż za dużo do tego stopnia, że nie wiadomo czym kierować się przy wyborze.
Zerknąłem na przykład tutaj https://efekciarnia.pl/1430-equipe i chciałbym się dowiedzieć od was co sądzicie o takich wzorach na płytkach? Czy w obecnych czasach są modne i często wykorzystywane?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości