Witam! Od jakiegoś czasu szukam miejsca, w którym mogłabym kupić sadzonki borówki amerykańskiej Bluegold. Moja siostra poleciła mi sadzonki od Romańskich z Tarczyna, bo jej zdaniem są wysokiej jakości oraz mogą doradzić, w jaki sposób je uprawiać. Znacie i polecacie?
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Borówka amerykańska
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
10.11.2021, 11:53
Dzień dobry
ja szczerze polecam gospodarstwo Romańscy z Tarczyna. Zakupiłam u nich kilkanaście sadzonek różnych roślin jagodowych i jestem ogromnie zadowolona nie tylko z kondycji roślin, ale także miłej, profesjonalnej obsługi. . Pracownicy dali mi wiele cennych rad co do uprawy oraz pielęgnacji wybranych przeze mnie odmian, a same sadzonki przyjęły się bardzo szybko, nie miałam z nimi żadnych problemów. Teraz cieszę się z owoców jakie dają już któryś rok z rzędu. Jeszcze raz bardzo polecam!
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

ja szczerze polecam gospodarstwo Romańscy z Tarczyna. Zakupiłam u nich kilkanaście sadzonek różnych roślin jagodowych i jestem ogromnie zadowolona nie tylko z kondycji roślin, ale także miłej, profesjonalnej obsługi. . Pracownicy dali mi wiele cennych rad co do uprawy oraz pielęgnacji wybranych przeze mnie odmian, a same sadzonki przyjęły się bardzo szybko, nie miałam z nimi żadnych problemów. Teraz cieszę się z owoców jakie dają już któryś rok z rzędu. Jeszcze raz bardzo polecam!