Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
szkolenia z księgowości u p.Niziołek
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 697
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Hej  Czy ktoś z Was miał już okazję brać udział w szkoleniach z księgowości i podatków organizowanych przez Panią Martę Niziołek ? Zamiarzam wybrać się na taki 2dniowy kurs w tym roku i szukam opinii
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 492
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
tak byłam na jednym kursie z optymalizacji podatkowej w tamtym roku  Polecam, dobra organizacja, super prowadząca i przystępne ceny ( ja korzystałam z dofinansowania z KFS). Jak masz jakieś konkretne pytania daj znać
Reputacja:
0
oo super numa dzięki za info  no właśnie o optymalizacji myślę i biorę jeszcze pod uwagę ten kurs z zakresu zatrudniania cudzoziemców w Polsce. te kursy trwają chyba 2 dni nie ? Jak to wygląda?
Reputacja:
0
tak z reguły kursy trwają 2 dni ( 8 godz każdego dnia). Ogólnie organizacja super, wszystko dopasowane tak by uczestnik mógł z nich wynieść jak najwięcej. Wiadomo, że to wiedza dość trudna i specyficzna więc trzeba mieć chwilę na usystematyzowanie wszystkiego. Ale moim zdaniem pani Niziołek jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. I super, że chce się dzielić z innymi tą swoją wiedzą i doświadczeniem.
Reputacja:
0
super dzięki wielkie za info  zaraz po majówce zaczne ogarniać wszystkie formalności i mam nadzieje, że znajdzie się jeszcze wolne miejsce na kursie, który mnie interesuje.
Reputacja:
0
no koniecznie i daj znac jak uda się już zarezerwować jakiś termin  myślę, ze jeszcze coś wolnego się znajdzie choć zainteresowanie kursami jest dość duże
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 248
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o firmę szkoleniową to ja polecam Numerika.pl Według mnie są najbardziej kompetentni w tej branży a certyfikaty, ktore wydaja sa w roznych jezykach, dzieki temu jest sie takze atrakcyjnym na zagranicznym rynku pracy. Mąż teraz u nich robił szkolenie programowanie cnc i jest bardzo zadowolony i ze sposobu przekazywanej wiedzy i z trenera. Takze polecam
Reputacja:
0
spoko dzięki numa, udało się na szczęście choć fakt, że były to już ostatnie wolne miejsca, Jakby co bede na początku lipca w Poznaniu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Z tego co się orientuję, to na szkolenie z podstaw księgowości można się zapisać również w firmie szkoleniowej Kar Group. Więcej o tym szkoleniu możecie poczytać sobie na ich stronie http://kursy-edu.net.pl/kurs-podstawy-ksiegowosci/. Polecam, naprawdę warto  Firma ta po każdym takim ukończonym u nich kursie wystawia specjalny certyfikat będący potwierdzeniem nowo zdobytej wiedzy i umiejętności
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Moim zdaniem najprościej księgowość w swojej firmy prowadzić samodzielnie, bo do tego nie trzeba żadnych szkoleń. Co powiecie na takie możliwości, jak firma https://wfirma.pl/kadry-i-place ? Moim zdaniem jest to najciekawsze rozwiązanie, z tego względu, że oferują oni naprawdę fajne usługi takie jak: prowadzenie kadr, wyliczanie płac oraz rozliczanie podatków. Są to przykładowe możliwości, ale system oferuje znacznie więcej. Warto zainteresować się ofertą.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: