Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Problem z zaparciami
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Jak radzicie sobie z zatwardzeniem? Stosujecie raczej naturalne metody, czy leki? Zatwardzenie nie jest niczym przyjemnym. Przy tego typu problemach doskwierają najróżniejsze dolegliwości, a samo wypróżnianie po dłuższym czasie jest bardzo nieprzyjemne, bolesne.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 362
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
U mnie zwykle naturalne metody w ogóle nie działają ale mam zawsze tabletki xenna pod ręką więc zaparć się wcale nie boję. Bierzesz tabletkę wieczorem i rano normalnie idziesz do toalety
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
U dziecka na zaparcia stosuje czopki eva qu bambini. Są bezpieczne, działaja miejscowo, nie uzależniają. Działają szybko, bo po kilkunastu minutach zawsze jest efekt. Polecił nam je pediatra, na sytuacje, gdy domowe sposoby nie pomagają.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
@Tamara ja znam te czopki, ale w wersji dla dorosłych. Ja sama miałam koszmarny problem z zaparciami, z którymi uporaly się czopki. Super są bo działają szybko, ale nie gwałtownie. Po kilkunastu minutach trzeba korzystać z toalety. Bezpieczne i naturalne. Dodatkowo pomagają regulować proces wypróżniania
Liczba postów: 713
Reputacja:
1
Także u dzieci może wystąpić problem z zaparciami. Warto wiedzieć, co w takiej sytuacji robić. Polecam Wam blog https://www.nowafarmacja.pl/blog/zatwardzenie-u-dziecka . Tam znajdziecie wiele informacji na ten temat.
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
U nas pomocne przy zaparciach nawykowych córki okazały się czopki, takie specjalne dla dzieci Eva Qu Bambini. Szybki, ale niegwałtowny efekt, bardzo bezpieczne - działają tylko miejscowo, nie uzależniają.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
ja znam czopki evaqu w wersji dla dorosłych. Sama stosowałam gdy cierpiałam na zaparcia. Działają szybko, ale nie gwałtownie. Już do kilkunastu minut trzeba korzystać z toalety
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
czopki musujące są świetne. Bardzo skuteczne i bezpieczne. Działają szybko i miejscowo rozpuszczając masy kałowe dzięki czemu robienie kupy nie sprawia dziecku bólu czy dyskomfortu
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: