Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
przesyłka na paletach
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Dobry i tani kurier poszukiwany do przesyłek na paletach. Kogo byście polecili? Zależy mi na sprawdzonych firmach kurierskich, gdyż chciałabym podjąć się dłuższej współpracy. Będę bardzo dużo takich towarów wysyłać, więc fajnie też jakby była możliwość oferowania jakichś zniżek
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
25.04.2022, 22:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2022, 22:05 przez strits.)
faktycznie warto szukać najniższych cen. ostatnio jak mąż nadawał palety zagraniczne kurierem mimo że zagraniczne jakoś majątku nie kosztowały. Sprawdź sobie może pośredników kurierskich
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Powiem Wam szczerze, że w tym momencie zastanawiam się nad tym, jak powinnam nadać paczkę ze szkłem, ale czytam, że nie wszystko można wysłać. Myślę, że strona http://www.kulturamasowa.com/jak-wyslac-szklo-kurierem/ wiele mi podpowie i z pewnością skorzystam z informacji, które przedstawiają.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Moim zdaniem to w ogóle nie podlega dyskusji. Przecież szykując towary do wysyłki, warto na pewno skorzystać ze sprawdzonych folii. Na stronie https://pakujto.pl/ znalazłem więcej informacji na ten temat. Czuję, że dzięki temu będziecie mieli pewność, że towar nie uszkodzi się z Waszej winy w transporcie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości