Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
laryngolog kraków
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 125
Reputacja:
0
Witam, niestety nie udało mi się umówić w najbliższym czasie do laryngologa państwowo, więc szukam laryngolog kraków prywatnie. Wpadłem na ofertę https://medichouse.com.pl- ktoś miał z nimi jakieś doświadczenie i może mi podpowiedzieć?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Jeśli szukacie dobrego laryngologa z okolic trójmiasta to moim zdaniem, warto zajrzeć tutaj derm-al.pl. Z tego, co wiem, jest to centrum, gdzie pracują profesjonaliści z dobrym, a przede wszystkim indywidualnym podejściem do pacjenta. W przypadku naszego zdrowia uważam, że warto zwarć uwagę na profesjonalizm, a także na doświadczenie. Ja ostatnio odbyłam wizytę u https://derm-al.pl/pl/dr-med-krzysztof-kicinski i z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
W sumie ja to mam ciągle problem z zatokami, dlatego mam nadzieję, że uda mi się prędzej czy później poradzić sobie z różnego rodzaju preparatami, które średnio działają. Dlatego mocno sobie sprawdzam, jak dodatkowo wygląda irygacja zatok w domu i jak się do tego podchodzi. Możecie mi coś więcej powiedzieć?
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ja też chyba jednego odwiedzę, bo tak naprawdę męczy mnie chroniczny katar i mam nadzieję, że uda nam się to jakoś zaleczyć, bo mimo wszystko na tym mi zależy, żeby jednak to się poukładało. Mając ciągle zatkany nos, nie mogę się skupić na pracy i obowiązkach.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: