Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Hurtownia gastronomiczna - Invest Horeca
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Szukam dobrej hurtowni gastronomicznej do współpracy, może słyszeliście coś więcej na temat Invest Horeca bądź sami z niej korzystacie. Czekam na wszystkie konkrety, bo wolałabym podjąć jak najlepszą decyzję aby sprzęt skutecznie ułatwiał nam pracę w naszej restauracji
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
W mojej ocenie poszukiwania dobrej jakości wyposażenia gastronomicznego zdecydowanie warto poświęcić więcej uwagi na temat hurtowni gastronomicznej Invest Horeca bez problemów udało nam się dobrać nawet do naszej kawiarni dobrej jakości odpowiedni ekspres (kolbowy) w rozsądnym budżecie i do tego przy samej realizacji nie było najmniejszych problemów. Możesz zajrzeć na https://investhoreca.pl/ i się przekonaj jak zestawili ofertę, mam nadzieje że znajdziecie dokładnie to czego potrzebujecie.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Przede wszystkim jeżeli szukacie dobrej hurtowni gastronomicznej do długofalowej współpracy to mogę polecić zdecydowanie Invest Horeca gdzie zaopatrywaliśmy się w meble metalowe kuchenne, kuchnie gazowe i akcesoria, które będziecie mogli znaleźć u nich bezpośrednio na https://investhoreca.pl/ przede wszystkim dobre ceny, pełne wsparcie obsługi i oczywiście dotrzymanie terminów. Do tego rozbudowana oferta pieców do pizzy z porządnymi dodatkowymi akcesoriami.
Reputacja:
0
O to dobrze wiedzieć, dzięki za informacje i mam nadzieję że jeszcze się trochę wskazówek z Waszej strony pojawi!
Reputacja:
0
14.03.2022, 22:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2022, 22:28 przez Seriz.)
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Ja też uważam, że akurat sprawdzone hurtownie Invest Horeca to miejsca cecH**ąca się jakością, rozbudowaną ofertą i profesjonalizmem obsługi. Udało nam się znaleźć wszystko co potrzebne do restauracji i możemy skutecznie pracować nie martwiąc się zarówno jakości i terminowości przeprowadzonych realizacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Liczba postów: 380
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
08.07.2022, 19:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2022, 19:37 przez lola48.)
Jeśli chcecie mieć naprawdę profesjonalną kawiarnię albo restaurację, to powinniście zaopatrzyć się w młynek do kawy. Klienci uwielbiają świeżo zmieloną kawę. Możecie zamówić ten elektryczny młynek https://www.gastropuls.pl/mlynki-do-kawy...aign-id=20 . Można w nim dowolnie regulować porcje. W ciągu 24 godzin zmieli aż 3 kg kawy ziarnistej. Wykonano go z materiałów najwyższej jakości, więc warto.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: