14.03.2022, 18:48
Muszę dostarczyć kumplowi zderzak, to jest jakieś 100km od mojego miasta. Powiedzcie mi czy da radę to kurierem dostarczyć czy jakiś inny transport będzie potrzebny?
|
częsci samochodowe- jakim kurierem
|
|
14.03.2022, 18:48
Muszę dostarczyć kumplowi zderzak, to jest jakieś 100km od mojego miasta. Powiedzcie mi czy da radę to kurierem dostarczyć czy jakiś inny transport będzie potrzebny?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.03.2022, 06:37
Ja natomiast muszę dostarczyć silnik samochodowy kurierem i również zastanawiam się jak się za to zabrać. Nie dość że duży gabaryt to jeszcze specyficzny. Orientujecie się, który z kurierów oferuje taką usługę?
28.03.2022, 09:39
A skoro już jesteśmy przy temacie części samochodowych... czy ktoś z Was potrzebuje może takich części do auta terenowego? Jeśli tak, to naprawdę spory wybór takiego asortymentu znajdziecie na stronie internetowej https://terenowiec.pl/. Jeśli więc tylko macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|