Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zostań swoim szefem?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Cześć, szukam nowej pracy, bo obecna mnie w ogóle nie zadowala, są słabe zarobki i okropni szefowie. Niedawno koleżanka powiedziała mi, żebym aplikowała do You Are The Boss, które jest częścią Phinance przeznaczoną dla młodych osób. Według niej to praca, w której nikt Cię nie ogranicza, sama sobie jesteś szefem i w dodatku możesz naprawdę nieźle zarobić. Mnie chyba przekonała, a Wy co myślicie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 427
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Lena, moja przyjaciółka kilka miesięcy temu podjęła pracę w koncernie BMW jako doradca ds. sprzedaży samochodów tejże marki. Jest bardzo usatysfakcjonowana możliwościami rozwoju zawodowego, charakterem zatrudnienia i zarobkami  Jeśli interesujesz się motoryzacją, polecam przejrzeć ogłoszenia publikowane bezpośrednio przez tę świetnie prosperującą korporację: https://www.praca-dealerbmw.pl/home/stan...ealer-bmw/ . Wszystkie stanowiska wydają mi się ciekawe i ambitne.
Liczba postów: 302
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Brzmi fajnie, ale ja nie dałabym rady na pewno. Za dużo na głowie, mając swoją firmę to chyba zawsze jest się w pracy. Ja wolę znaleźć sobie fajną pracę i też coś korzystać z życia. Może też poszukasz pracy dla siebie? Zobacz sobie portal Fach Praca tu znajdziesz oferty pracy w Polsce, jest ich całkiem spoko.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Szukasz pracy? Idealnie się składa, jakiś czas temu też byłam w podobnej sytuacji i mogę powiedzieć, że nie jest łatwo znaleźć fajną i dobrze płatną pracę. Mi z polecenia koleżanki przyszła na pomoc Grupa progres https://grupaprogres.pl/oferty-pracy/ gdzie znalazłam swoją wymarzoną pracę. Mi się udało, może Tobie też się uda prace znaleźć właśnie tutaj.
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
niepełnosprawny szuka pracy, znacie jakies firmy oferujące zatrudnienie osobie z orzeczeniem?
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 143
Reputacja:
0
01.07.2022, 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2022, 12:57 przez agatka737399.)
Ja zdecydowałam się na otworzenie własnego biznesu po kursie u KobietyPro. Polecam każdemu, kto ma dość pracy na etat, a sam nie wie jak się to zabrać i potrzebuje wsparcia - poza merytoryczną wiedzą, czuję się bardzo dobrze zaopiekowania, zawsze mogę się tam poradzić jak rozwiązać dany problem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
To nie tak hop siup sobie założyć firmę. Na pewno warto się też za dobrymi ofertami pracy porozglądać. Ja pracuje w https://folimpex.com.pl/ i sobie chwalę, dobrze ze tam trafiłam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości