Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Firma fotowoltaika
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Cześć, przyjaciółka opowiadała mi, że SPR-Polska montowali u niej fotowoltaikę i była bardzo zadowolona z końcowego efektu. Sama się zastanawiam nad tym rozwiązaniem u siebie, głównie z powodu ekologii, ale i nie ukrywam, że też z oszczędności. Co sądzicie o tym pomyśle? Znacie może tę firmę? Polecacie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,856
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
No fotowoltaika zdobywa na popularności teraz. Są nawet takie oferty na projektowanie farm fotowoltaicznych https://revon.pl/projektowanie-farm-fotowoltaicznych/ Dobry pomysł na biznes to nawet może być
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
firmy nie znam, ale sama w sobie fotowoltaike polecam, pamietaj tylko o tym ze czasem trzeba ja wyczyscic i najlepiej jak robi to firma https://www.egsystem.pl/
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Jeżeli jesteście zainteresowani fotowoltaiką i poszukujecie jakiś sprawdzonej firmy, która byłaby w stanie zaproponować wam coś ciekawego, to ja na waszym miejscu zgłosiłabym się do https://passive-instal.pl/fotowoltaika-k...oneczne-2/ Wiem, że wiele osób korzysta z ich usług i wszyscy sobie chwalą.
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Zdecydowanie warto wybrać przede wszystkim odpowiedni magazyn energii, dlatego jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia i dobrej jakości w zakresie wyboru odpowiednich rozwiązań także polskich producentów to warto tutaj na pewno sprawdzić ofertę przygotowaną przez MTR Cells u których będziecie mogli znaleźć optymalne rozwiązania o bardzo dobrych parametrach technicznych o pojemności 10.2kWh, mocy 10kW i jednocześnie opcją aż 5 tys. cykli. Dlatego warto się przekonać i podjąć jak najlepszą decyzję zakupową w tym zakresie dla swoich oszczędności.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Jestem rolnikiem i rok temu zdecydowałem się na montaż paneli fotowoltaicznych na moim gospodarstwie. Firma SPR Polska pomogła mi w całym przedsięwzięciu. Począwszy od projektu sprzedaży i instalacji. Pomogli mi też znaleźć korzystne oferty kredytowe. Jestem bardzo zadowolony z usług, serdecznie polecam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Ja serdecznie polecam SPR-Polska. Prawdziwi fachowcy z ogromnym doświadczeniem. Odpowiedzieli na wszystkie moje wątpliwości i bardzo sprawnie zamontowali panele.
Liczba postów: 1,415
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Chciałam Was zapytać, co sądzicie o firmie Jamat https://jamat.pl/ i o magazynach energii do fotowoltaiki? Jak myślicie, czy to się kalkuluje? Na razie mam podpisaną umowę z operatorem, a chciałabym się nieco uniezależnić. Tylko że tak do końca, to nie wiem, jak te magazyny energii do fotowoltaiki działają? Czy może mi ktoś rozjaśnić umysł?
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jeżeli chcesz montować w swojej firmie lub domu instalacje fotowoltaiczne czy pompy ciepła to potrzebny będzie rzetelny dostawca który ma w ofercie wydajne i certyfikowane urządzenia. Na pewno można zaliczyć do takich tą firmę https://calma.pl/ która działa w tej branży od lat i zaopatruje w urządzenia od takich marek jak Deye, Aiko czy Staubli. Instalacje na bazie takich produktów to pewność działania przez wiele lat i długi okres gwarancyjny.
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Przy obecnych zasadach rozliczeń, aby jak najwięcej na fotowoltaice zaoszczędzić to tak naprawdę trzeba z panelami zainwestować też w magazyn energii . Z jego pomocą autokonsumpcję można zwiększyć o kilkadziesiąt procent co przekłada się na krótszy czas zwrotu instalacji. A na magazyn przysługują naprawdę wysokie dotacje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: